Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Safiye Soyman'dan şaşırtan 'aldatma' açıklaması! - Magazin Haberleri
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Safiye Soyman, önceki akşam Nişantaşı'ndaki bir alışveriş merkezinde görüntülendi. Konserleri için kıyafet bakmaya geldiğini söyleyen Soyman, birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulundu.

        2

        "HER ŞEY KADINLARDA BİTİYOR"

        Muhabirler, Safiye Soyman'a, Derya Tuna’nın “Çapkınlıkta erkeklerin suçu yok bence. Ben bile güzel kadına dönüp, bakarım. Hanımlar bana kızmasın ama kadından bir hareket gelmezse erkeğin yapacağı hiçbir şey olmaz.” sözlerini hatırlattı.

        Soyman, “Derya doğru söylemiş. Hep biz kadınlar yapıyoruz değil mi? Gerçekten hemcinslerimiz yapıyor, doğru. Çok rahatsız eden erkekler var, kadınları ama her şey kadının elinde. İstemezse istemez... Bize de böyle asılanlar oldu, teklif edenler oldu, bakışlar çok önemlidir. Göz bakışları... Her şey tabii ki kadınlarda bitiyor.” dedi.

        3

        Ünlü şarkıcı, basın mensuplarının, "İrem Derici ve Cem Belevi olayı hakkında neler söylemek istersiniz? Cem Bey’in ikinci telefonu ortaya çıktı, orada çapkınlık yaptığına dair... Siz böyle bir ana denk gelseniz, Faik Bey’e tepkiniz ne olurdu?" sorusunu da yanıtladı.

        4

        "GÖZÜNÜZE SOKUYORSA 'YALLAH!' DEYİN"

        Safiye Soyman “Adam şirket mi yönetiyor? Şirket yönetir, kendi normal özel telefonu çalışmaması için... Ama aldatma telefonu derseniz bu beni aşar. Böyle bir şeyi Faik Bey’de görsem iş adamı kendisi, 'İş için' derim ama yine de işkillenirim... Hele bir de iş yerinde kalıyorsa telefonu ben de Faik Bey’den şüphelenirim, kızarım... İrem’in yaptığı doğru. Adamın ne demek yani ikinci telefonu? Adamın çapkınlık telefonu olmaz. Ben eğer kafamda kurduysam, onun telefonunu da karıştırırım, ona dedektif de tutarım ama adamı seviyorsam o işlere hiç bulaşmam. Bu yüzden eşlerinizi lütfen geçinmek istiyorsanız, seviyorsanız onu çok karıştırmayın. Size belli ediyorsa, gözünüze gözünüze sokuyorsa o zaman, 'Haydi yallah!' deyin." şeklinde konuştu.

        5

        "BENİM FAİK'İM YAPMAZ"

        Soyman, gazetecilerin, "Gizli yapıyorsa, haberiniz olmadan bir çapkınlık yapıyorsa o zaman birazcık tolerans mı gösterin diyorsunuz?" sorusuna ise, "Tolerans değil, benim haberim yoksa yapıyorsa yapıyor ama bana hissettirmesin, bana saygı duysun. Her erkek yapıyordur, çok yapan da vardır. Kadınlarına bu yüzden istisnalar kaideyi bozmaz. 'Her erkek yapar' derken eşlerine tapanları eleyelim. Ama benim Faik’im yapmaz, geçenlerde böyle bir haber çıkmıştı, o herkesin Faik ağabeyi... Ama gizli bir yerde yaparsa bırakırım, 'Benimle işin yok. Haydi yallah!' der, bırakırım." cevabını verdi.

        6

        "ÇAPKINLIKTA ERKEKLERİN SUÇU YOK" DEMİŞTİ

        İbrahim Tatlıses ile birlikteliğinden İdo adında bir oğlu bulunan Derya Tuna, geçtiğimiz günlerde tartışma yaratacak açıklamalarda bulunmuştu. "Çapkınlıkta erkeklerin suçu yok." diyen Tuna, "Kadından bir hareket gelmezse erkeğin yapacağı hiçbir şey olmaz." ifadelerini kullanmıştı.

        7

        GELİNİ KONUŞTU: SUÇU TEK BİR KİŞİYE ATMAMAK LAZIM

        Derya Tuna'nın çok konuşulan sözleri sonrası oğlu İdo'nun eşi Yasemin Şefkatli'ye bu açıklamalar sorulmuştu.

        Şefkatli, "O bir şey diyorsa bir bildiği vardır. Şimdi ben ne diyeyim? Onun üzerine bir söz söylemeyeyim. Bir şeyden dolayı demiştir... Bir yerde bir sorun varsa iki tarafın muhtemelen hatası vardır. Tek tarafa yıkılmaz ama o onu başka bir anlamda, başka bir şekilde ya da başka bir şeye istinaden söylemiştir. Tek bir kişiye bunu atmamak lazım. Suç ne tek kadınların ne de erkeklerin yani... Yanlış mı düşünüyorum?" demişti.

        8

        "MUTLAKA BİR ŞEYE İSTİNADEN SÖYLEMİŞTİR"

        Yasemin Şefkatli, "Kayınvalidem ne diyorsa doğrudur' mu diyorsunuz?" sorusuna karşılık ise, "Ben açıklamasını sizden duyuyorum. Bilmiyorum ki nasıl bir koşulda, ne dedi... Kayınvalidemi takip ediyorum ama siz bana 'Geçen böyle bir açıklamada bulundu' diyorsunuz... Açıklamanın altını ya da canlı görmedim ki... Mutlaka bir şeye istinaden söylemiştir." yanıtını vermişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ