Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Seray Sever'den karnı burnunda poz: 5. ayı tamamladık!
        1

        Sunucu ve oyuncu Seray Sever (48), 2018 yılında sevgilisi Eray Sünbül ile nikah masasına oturmuştu. Mutlu birliktelikleri süren çift, geçtiğimiz haftalarda müjdeli haberi vermişti.

        2

        Sever ve Sünbül'ün anne-baba olmaya hazırlandığı öğrenildi. İkiz bebek bekleyen çiftten Sever, Instagram hesabından yayınladığı gönderilerle hamile olduğunu doğrulamıştı.

        3

        "MİNNOŞLAR HIZLA BÜYÜYOR"

        Daha önce, "Çocuk sahibi olmayı istiyorum. İlk defa bu duyguya sahibim." diyen ünlü isim, ayna karşısında verdiği karnı burnunda pozunu takipçileriyle paylaştı. 6 aylık hamile olan Seray Sever, gönderisinde şu ifadelere yer verdi:

        Şükürler ve dualarınızla 5. ayı tamamladık. Minnoşlar hızla büyüyorlar. Rabbim her anne adayına yavrusunu sağlıkla ve kolaylıkla, hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. Tüm anne olmak isteyenlere hayırlı evlatlar nasip etsin.

        4

        "HER ŞEY YOLUNDA"

        Geçtiğimiz günlerde de kardeşi Soner Sever ile objektif karşısına geçen Sever, bu kareye "Kendisi can parçam, kardeşim olur. Birçok yerde 'Eşi' diye yazılmaktan muzdarip... Bu arada bizde şimdilik her şey yolunda, çok şükür. Ne olur sağlığınıza dikkat edin, maskesiz çıkmayın. Resmen Bodrum'da kendimi eve kapattım. Çok az kişiyle temastayım ve full sağlıklı, vitaminli beslenme çabasındayım. Allah tüm hastalara acil şifalar versin. Özellikle anne adayları; bağışıklık sistemleri düşük olduğundan bu süreçte dikkat, dikkat, dikkat! Allah'ım korusun..." notunu düşmüştü.

        5

        "RABBİME SONSUZ ŞÜKÜRLER OLSUN"

        Seray Sever, daha önce eşiyle birlikte çekilen fotoğrafını ise, "Aşkım, nurum, ışığım, ruh eşim... Sevgilimle sonsuzluğa ve bilinmeyene verdiğimiz sözün 7. yılı, evlilikle taçlandırmamızın 3. yılı... İyi ki sen... Rabbime sonsuz şükürler olsun." sözleriyle paylaşmıştı.

        6

        Seray Sever ile eşi Eray Sünbül

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ