Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Son dakika haberler: Peş peşe vahşet! İki anne çocuklarıyla birlikte öldürüldü
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Gaziantep'te yaşanan feci olay, gece saatlerinde Gaziantep-Şanlıurfa otoyolunun 15. kilometresinde meydana geldi. İddiaya göre, Gaziantep-Şanlıurfa otoyolu kenarında park halindeki minibüsün içerisinde bir kadın ile çocuğu hareketsiz şekilde yatarken bulundu.

        DARBEDİLİP BIÇAKLANMIŞLAR

        İHA'nın haberine göre ihbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve jandarma ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, 5 aylık hamile olduğu belirlenen yabancı uyruklu Emine El A. (41) ile oğlu Halid M.'nin (4) feci şekilde darbedildiğini ve bıçaklanarak öldürüldüğünü belirledi.

        KOCASI GÖZALTINA ALINDI

        Yaşanan feci olay sonrası bölgede geniş çaplı çalışma başlatılırken, öldürülen hamile kadın ile oğlunun cenazesi olay yeri inceleme çalışmaları sonrası Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayla ilgili çok sayıda kişinin ifadesine başvuran jandarma ekipleri, öldürülen kadının yabancı uyruklu kocası Mustafa M.'yi (43) gözaltına aldı.

        CENAZELER SURİYE'YE GÖNDERİLECEK

        Olay sonrası hayatını kaybeden hamile kadın ile 4 yaşındaki oğlunun cenazesi, Gaziantep Adli Tıp Kurumunda yapılan işlemlerinin ardından defnedilmek üzere yakınlarına teslim edildi. Cenazelerin, defnedilmek üzere Suriye'ye gönderileceği öğrenildi.

        Gözaltına alınan yabancı uyruklu koca Mustafa M.'nin jandarma karakolundaki işlemeleri sürerken olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

        BİR VAHŞET HABERİ DE TEKİRDAĞ'DAN: BOŞANDIĞI EŞİNİ VE BEBEĞİNİ ÖLDÜRDÜ

        Bir diğer vahşet haberi Tekirdağ'dan geldi. Kentin Süleymanpaşa ilçesinde iddiaya göre 1 hafta önce boşanan Burak T. (24) ve Cansu S. (24) arasındaki tartışma boşandıktan sonra da devam etti.

        Dün gece ikili arasında devam eden tartışmanın alevlenmesi ile Burak T., eski eşi Cansu S. ve 3 yaşındaki bebeği Selim Ali T.’nin yaşadığı eve gitti.

        Vahşice öldürülen Cansu S.
        Vahşice öldürülen Cansu S.

        Olayda Burak T., Cansu S. ile oğlunu bıçaklayıp öldürerek evden ayrıldı. Haber verilmesi üzerine bölgeye kısa sürede ulaşan polis ve acil sağlık ekipleri yaptıkları incelemede Cansu S. ve Selim T.’nin hayatını kaybettiğini tespit etti.

        TUTUKLANDI

        Anne ve çocuğunun cansız bedeni savcılık incelemesinin ardından hastane morguna götürülürken, polis ekipleri ise zanlının yakalanması için geniş çaplı araştırma başlattı.

        Oğlunu ve eski eşini öldüren zanlı iddiaya göre evden çıktıktan sonra saklandığı yerde hayatına son vermek istedi. Ardından da polise giderek teslim oldu. Emniyetteki sorgulamasının ardından adliyeye sevk edilen zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

        ANTALYA'DA DA VAHŞET YAŞANDI

        Antalya'nın Serik ilçesinde de bir baba, 2 çocuğunu ve eşini av tüfeği ile öldürdü. Aynı silahla kendini vuran zanlı ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

        Olay, akşam saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre, O.M. av tüfeği ile 3 yaşındaki kızına ve 7 aylık oğluna ve eşine ateş etti. İhbarla bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yapılan kontrollerde 2 çocuğun ve annelerinin hayatını kaybettiği belirlendi. Aynı tüfekle kendini vuran zanlının ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

        *Haberin görselleri İHA ve DHA tarafından servis edilmiştir

        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ