Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray cephesinden ilk tepki - Galatasaray Haberleri

        Fenerbahçe takım otobüsüne Çaykur Rizespor maçı sonrası silahlı saldırı yapıldı. Galatasaray Kulübü, yapılan saldırıyı kınadı. Başkan Duygun Yarsuvat, "Bu gece Fenerbahçe kafilesine yapılan saldırı Türk sporuna vurulmak istenen bir darbedir" açıklamasında bulundu. Yönetici Selim Arda Üçer ise adeta saçmaladı...

        SELİM ARDA ÜÇER'E BÜYÜK TEPKİ

        Yapılan silahlı saldırının ardından Galatasaray cephesinden yönetici Selim Arda Üçer, twitter hesabından, "Silahın, şiddetin, ölüme yol açabilecek hiçbir eylemin savunalacak tarafı yok. Fenerbahçe kafilesine geçmiş olsun. Şike başka hayat başka..." açıklamasında bulundu. Selim Arda Üçer'in attığı bu tweet sosyal medyada büyük tepki topladı.

        DUYGUN YARSUVAT: TÜRK SPORUNA VURULMAK İSTENEN BİR DARBEDİR

        Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat, "Bu gece Fenerbahçe kafilesine yapılan saldırı Türk sporuna vurulmak istenen bir darbedir. Fenerbahçeli sporcuların ve idarecilerin bu saldırıdan yara almadan kurtulmaları sevindiricidir. Bu akıl dışı saldırı hiçbir şekilde savunulamaz. Fenerbahçe Camiası'na geçmiş olsun diyoruz" ifadelerini kullandı.

        GALATASARAY SK'DAN YAPILAN AÇIKLAMA:

        Galatasaray Kulübü, Fenerbahçe takım otobüsüne karşı yapılan saldırıyı kınadı. Sarı-kırmızılı takımın resmi internet sitesinden konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Fenerbahçe Spor Kulübü futbol takımını taşıyan otobüsüne, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce silahlı saldırıda bulunmasını büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Menfur saldırı esnasında yaralanan takım otobüsü şoförüne acil şifalar diliyoruz. Güvenlik güçlerimizin bu büyük üzüntü verici olayın takipçisi olarak sorumluları en kısa sürede adaletin önüne çıkaracaklarına olan inancımız tamdır. Fenerbahçe Camiası'na büyük geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz" denildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ