Habertürk
    Takipte Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş, Yoann Gourcuff'u renklerine bağlıyor iddiası - Beşiktaş Haberleri

        Beşiktaş yönetimi transfer iddialarını her gün inatla yalanlasa da, yurt dışı kaynaklı haberler siyah- beyazlıların gelecek sezon için çalışmalar yaptığını ortaya çıkarıyor. Beşiktaş'la ilgili son iddia ise Fransa'dan geldi.

        #yatayciftli#galeri#443755#galeri#448042#

        Fransız RMC radyosu ile spor gazeteleri, Lyon ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Yoann Gourcuff'u Beşiktaş'a gönderdi. 2010-11 sezonunda 22 milyon euro'ya Lyon'a transfer olan 28 yaşındaki oyuncunun menajerinin bir süredir Atletico Madrid'in kapısında olduğu ama görüşmelerden bir sonuç alınamadığının iddia edildiği haberde, "Uzun süredir Gourcuff'u İstanbul'da yaşamaya ikna etmeyi hayal eden Beşiktaş, bu yarışta artık yalnız kaldı. Körfez ülkelerine gidip Avrupa futbolunun uzağında kalmak istemiyorsa Yoann Gourcuff, İstanbul'u seçecek" denildi.

        Hücuma yönelik orta saha oyuncusu Gourcuff, Lyon formasıyla 128 maçta görev yaparken 48 gole doğrudan katkı sağladı (19 gol-29 asist).

        (Fotomaç)