Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor İddaa İsviçre'de bol gol - İddaa Haberleri

        541 MAN.CİTY--PORTO ÜST 1.55

        PORTEKİZ’DEKİ mücadelede Porto yeni kaptanı Hulk’un asistinde Varela ile öne geçmişti. Daha önce İngiliz takımlarına karşı 8 maçta ne golü, ne de asisti bulunan Hulk da böylece zinciri kırmış oldu. Ev sahibi ekipte Yaya Toure’nin Afrika Uluslar Kupası’ndan dönüşü orta alandaki direnci yükselttiği gibi hücum gücünü de artırdı. Fildişili yıldız 2. golde Agüero’ya al da at dercesine bir asist yaptı. 4-3-3 formasyonuyla sahaya yayılan Porto’nun bu deplasmanda tur için gollere ihtiyacı var, açık oynayacaklar. Ev sahibi ekibin kadrosundaki hücum oyuncusu rotasyonu Avrupa’da sayılı kulüpte var. Dolayısıyla Mancini bazı aslarını dinlendirse bile sahada yıldız oyuncular olacak. Bol gollü bir karşılaşma olacağını tahmin ediyorum.

        547 SİENA-CATANİA 0 2.90

        İTALYA Kupası’ndaki Napoli galibiyetinin ardından evinde Roma’yı da deviren Siena havaya girmişti ki Lecce deplasmanındaki 4-1’lik mağlubiyetle kendilerine geldiler. 3 maçlık yenilmezlik serisi Juventus deplasmanında sonlanan Catania 68. dakikada skor 1-1’ken savunma oyuncusu Marco Motta kırmızı kart görünce dağıldı. O ana kadar çok iyi mücadele etmişlerdi. 74’te Chiellini ve 81’de Quagliarella’nın golleriyle Juventus 3-1’lik galibiyete ulaştı. Vincenzo Montella yönetimindeki Catania ligin dirençli ekiplerinden birisi. Siena ligde evinde oynadığı son 4 karşılaşmayı da kaybetmedi, 2 galibiyet, 2 beraberlik aldılar. Mücadele dozu yüksek bir maç bekliyorum. Tercihim beraberlik.

        557 BASEL--B.MÜNİH ÜST 1.40

        SON dönemde ligde işler istediği gibi gitmese de Bayern Münih’in Şampiyonlar Ligi’nde daha farklı oynayabileceğini düşünüyorum. Çünkü final kendi sahaları olan Allianz Arena’da. Çok büyük bir motivasyona sahipler. Basel’in yıldız kanat oyuncusu Shaqiri önümüzdeki sezondan itibaren Bayern Münih forması giyecek. Ama bu durumun performansına çok fazla etki edeceğini düşünmüyorum. Bu sezon içerde-dışarıda etkili maçlar çıkaran Basel kolay lokma olmayacaktır. Konuk ekipte şu anda en büyük sorunlardan birisi Robben’in performansı. Hollandalı yıldız son dönemde takıma yarardan çok zarar verdi. Ama son dönemde yöneticiler bile bu sorunun çözülmesi için harekete geçti. Hollandalı’nın bu karşılaşmada ilk 11 başlaması bekleniyor. Kendisi için de iyi bir fırsat olacak. İsviçre’de yüksek skorlu bir mücadele oynanır.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ