Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Voleybol Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi Galatasaray Daikin: 0 - Fenerbahçe Grundig: 3 - Voleybol Haberleri

        Galatasaray Daikin: 0 - Fenerbahçe Grundig: 3

        Salon: Burhan Felek

        Hakemler: Ozan Sarıkaya, Erol Akbulut

        Galatasaray Daikin: Gamze Alikaya, Bosetti, Aslı Kalaç, Centoni, Maijners, Melis Gürkaynak (Nihan Güneyligil, Bihter Dumanoğlu, Nursevil Aydınlar, Ezgi Güç, Ada Germen)

        Fenerbahçe Grundig: Elif Öner, Kim Koung, Dicle Babat, Montano, Kristin, Eda Dündar (Merve Dalbeler, Ezgi Dilik, Polen Uslupehlivan, Meliha İsmailoğlu)

        Setler: 19-25, 25-27, 13-25

        Süre: 80 dakika (25, 32, 23)

        Voleybol Bayanlar 1. Ligi'nin 2. haftasında oynanan derbi maçta Fenerbahçe Grundig, deplasmanda karşılaştığı Galatasaray Daikin'i 3-0 yendi.

        Birinci sette Fenerbahçe, Kim'in attığı etkili servislerle 4-0 öne geçti. Montano ile ataklarını sürdüren sarı-lacivertliler, teknik molaları 8-4 ve 16-10 üstün geride bıraktı. Galatasaray Daikin'in savunma çabasına rağmen etkinliğini devam ettiren Fenerbahçe Grundig, ilk seti 25-19 kazandı.

        İkinci set, karşılıklı sayılarla başladı. İki takım da servis hataları yaparken, ilk teknik molayı 8-6 önde geçen konuk ekip oldu. Teknik mola dönüşünde de iyi oyununu sürdüren sarı-lacivertli takım, ikinci teknik molaya da 16-13 önde girdi. Galatasaray Daikin rakibi bloklarla durdurunca 24-24'te skoru eşitledi. Ancak Fenerbahçe Grundig, Kim'in smacıyla seti 27-25 kazanarak 2-0 öne geçti.

        Üçüncü sete iki takım da birbirini kontrol ederek başladı. Fenerbahçe Grundig, etkili servisleriyle ilk teknik molaya 8-4 önde girdi. Sarı-lacivertli takım, Kim'in yaptığı ataklar sonrasında elde ettiği sayılarla ikinci teknik molayı da 16-9 önde kapattı. Elde ettiği skor avantajı ve rakibinin oyundan düşmesi nedeniyle rahat bir son bölüm çıkaran Fenerbahçe Grundig, üçüncü seti 25-13, maçı da 3-0 kazandı.

        Bu galibiyetle sarı-lacivertliler 2'de 2 yaparken, Galatasaray Daikin ise ilk yenilgisini aldı. Fenerbahçe Grundig'de 20 sayı kaydeden Kim Koung, maçın en skorer oyuncusu oldu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ