Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Tatiana Palandöken'de en sevdiği elbisesiyle buz dağına tırmandı
        1

        Son 10 yıldır tatil için Palandöken'e gelen ve Rusya'da inşaat malzemesi üzerine iş yeri bulunan 2 çocuk annesi Tanya Tatiana, gül kurusu elbisesiyle tırmanış ve snowboard yaptı.

        2

        DHA'nın haberine göre seniz seviyesinden 3 bin 176 metre yükseklikteki Ejder Tepesi'nde giyindiği elbiseyle snowboardla kayan Tatiana 2 bin 300 metre rakımdaki güney pistinde oluşturulan 20 metre yüksekliğinde ve 150 metre enindeki yapay buz parkının önünde durdu.

        3

        Tırmanma duvarında görevli dağcıların yardımı ile zirveye çıkmayı başaran Tatiana, ayağına taktığı snowboardla kayarak otele gitti.

         

        4

        Hava sıcaklığının sıfırın altında 3 dereceye kadar düştüğü Palandöken'de tatilciler de tırmanışı ilgiyle izledi. Tanya Tatiana, bugünü hiç unutmayacağını söyledi.

         

         

        5

        Savaştan uzak Palandöken'de çok güzel günler geçirdiğini belirten Tatiana, "Herkesin dağcı ve kayak kıyafetiyle yaptığı bu sporu ben çok sevdiğim elbisemle denemek istedim ve başardım. 

        6

        Erzurum'u ve Palandöken'i çok seviyorum. Çekiliğim bu fotoğraf ve videoları sosyal medyada paylaşacağım. İnanıyorum ki benim tırmanış ve kaymamı buraya gelip birçok kişi deneyecektir" diye konuştu.