Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Uçak seferleri iptal mi? Uçak seferleri ne zaman başlayacak, saat kaçta? 25 Ocak 2022 Anadolu Jet, THY ve Pegasus iptal olan uçak seferleri sorgulama! İstanbul ve Sabiha Gökçen Havalimanı iptal olan uçuşlar hangileri?
        1

        Yurt genelinde etkisini ciddi ölçüde artıran kar yağışı nedeniyle birçok uçak seferinin iptaline ilişkin aramalar söz konusu. Vatandaşlar; 24-25 Ocak tarihleri itibariyle hangi seferlerin iptal edildiğini merak ediyor. İşte 24-25 Ocak Pegasus ve THY iptal olan uçak seferleri sorgulama ekranı...

        2

        18.00'E KADAR DURDURULDU!

        Kentte etkisini artıran kar, hava ulaşımını da olumsuz etkiledi. Bu kapsamda, İstanbul Havalimanı'ndaki uçuşların güvenlik için 18.00'e kadar yapılmayacağı açıklandı.

        AA'da yer alan habere göre, havalimanındaki yetkili birimlerce saat 16.00'da gerçekleştirilecek toplantıda, uçuşlarla ilgili değerlendirme yapılacağı öğrenildi.

        3

        THY Basın Müşaviri Yahya Üstün, Twitter hesabından yaptığı açıklamada 24 Ocak tarihine ilişkin iptalleri duyurdu;

        "Olumsuz hava koşullarını tüm otoriteler ile iş birliği içerisinde takip ediyoruz. 24 Ocak tarihli, Sabiha Gökçen Havalimanı kalkışlı ve varışlı toplam 31 seferimiz iptal edilmiştir. Seyahatiniz öncesinde uçuşunuzun durumunu kontrol etmenizi öneriyoruz. "

        "Hava koşullarının operasyonlarımıza olumsuz etkisini en aza indirmek amacıyla tedbirler almaya devam ediyoruz. 24 Ocak tarihli, İstanbul Havalimanı kalkışlı ve varışlı toplam 36 seferimiz iptal edilmiştir. Uçuş durumunuzu web sitemizde sorgulayabilirsiniz."


        4

        YAHYA ÜSTÜN'DEN YENİ AÇIKLAMA! 25 OCAK 04:00'E KADAR...

        Olumsuz hava koşullarının İstanbul'da etkisini bir süre daha göstermesi bekleniyor. Türk Hava Yolları olarak İstanbul Havalimanı operasyonlarımızı seyahat güvenliği ve misafirlerimizin mağduriyet yaşamaması için 25 Ocak saat 04:00'a kadar durdurma kararı aldık.


        İSTANBUL HAVA LİMANI İPTAL EDİLEN UÇUŞLARI KONTROL ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

        Haberi Hazırlayan: Mete Ertunç Sevilir

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ