Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Ümit Erdim'i sinirlendiren 'kilo' sorusu! - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Akif Yaman'ın haberine göre, başrollerini Serenay Aktaş, Ecem Özkaya Üstündağ, Emre Kıvılcım, Hasan Denizyaran, Ümit Erdim ve Bengi İdil Uras'ın üstlendiği "Kim Daha Mutlu?" film galası önceki akşam gerçekleşti. Kırmızı halıda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan film ekibi, seyirciyi hem çok güldürecek hem de gözlerinin dolacağı sıcak bir romantik komedinin beklediğini söyledi.

        2

        "AYI GİBİYDİM, MİDE AMELİYATI OLDUM"

        Geceye Ümit Erdim de katıldı. Şu sıralar geçirdiği mide ameliyatıyla gündemde olan oyuncu Ümit Erdim, muhabirlerin, "Mide ameliyatı olmaya nasıl karar verdiniz?" sorusuna sinirlenerek, "Ne saçma soru! Ayı gibiydim, o yüzden oldum. Sen de üç haneli sayılara geç, seni de görürüm" sözleriyle tepki gösterdi. Ümit Erdim, geçirdiği mide ameliyatı sayesinde 142 kilodan 90 kilonun altına düştü.

        3

        Sosyal medya hesabı üzerinden sık sık eşi ve kızıyla paylaşımlarda bulunan Erdim'e geçtiğimiz günlerde takipçileri çok fazla zayıfladığı yorumlarında bulunmuştu. Gelen eleştiriler üzerine Instagram hesabından açıklamada bulunan Erdim, televizyon dünyasına ilk girdiği ve 142 kg olduğu dönemlerden bir fotoğrafını, "Hayır bunu mu istiyorsunuz anlamadım ki?" notuyla paylaşmıştı.