Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video TV Hayatın İçinden - 6 Temmuz 2019

        Habertürk Haber Merkezi gündeme bir parantez açıyor. Satır arasında kalan ve iz bırakan hikayeleri, tanıkların gözünden ekrana taşıyor.

         Eren Bülbül teröre kurban gittiğinde henüz 15 yaşındaydı. Ayağında kara lastikle 20 lira yevmiyeyle çalışıp annesine bakan Eren Bülbül, Karadeniz’e sızan terörün hedefi ve kurbanı oldu. Eren’in ölümünden kısa süre önce sosyal  medya hesabınan paylaştığı “Biri de çıkıp demiyor ki Eren İyiki varsın” sözü tüm Türkiye’nin yüreğini dağladı. Annesi Ayşe Bülbül olay yerinde hem Eren’in o sözü niçin paylaştığını hem de oğlunun kısa öyküsünü Hayatın İçinden’de anlattı.

        2017 yılının Ekim ayıydı. 17 yaşındaki Helin Palandöken için sıradan bir gündü. Sabah yataktığından kalktı, okuduğu liseye gitti. Ancak onu okul çıkışında hiç tahmin etmediği bir son bekliyordu. Helin Palandöken arkadaşı Mustafa Yetkin  tarafından öldürüldü. Üstelik de internetten alabilmeyi başardığı av tüfeğiyle... Olaydan sonra katil zanlısı Mustafa Yetkin müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Helin’in babası Nihat Palandöken ise bireysel silahlanmaya karşı ömrünü adayacağı bir mücadele başlattı.

        BAKMADAN GEÇME