Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji Uygulama Whatsapp'a 3 yeni özellik geliyor! Whatsapp iOS uygulamasına özel yenilik... - Teknoloji Haberleri

        Dünyanın en popüler anlık mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp, iOS uygulamasını 2.18.100 sürümüne yükseltti. Yalnızca iOS 8 ve üzeri işletim sistemleri ile çalışan cihazlar için yayınlanan güncelleme,iPhone XS, XS Max ve iPhone XR ile de tam uyumlu çalışacak. Diğer yandan ise, sohbet penceresinde metin baloncuklarının üzerine parmağınızı basılı tuttuğunuzda açılan hızlı menünün arayüzünü güncellendi.

        Güncelleme ile birlikte WhatsApp, durumları yanıtlama seçeneğini de geliştirdi. Eski sürümlerde sadece resim, video ve GIF gönderebilen kullanıcılar, güncelleme ile birlikte sohbet penceresinde gönderebildikleri tüm eklentileri durum yanıtlama seçeneğinde de gönderebilecekler.

        WhatsApp güncellemesinin kullanıcıları en çok heyecanlandıran özelliği WhatsApp’ın son dönemde uygulamalar arasında oldukça popüler olan karanlık mod seçeneğini test etmeye başlamış olması. Ancak özellik henüz alfa aşamasında ve tüm kullanıcılara yayınlandığında tamamen farklı bir görünüme sahip olabilir.

        Haberi Hazırlayan: Mehmet Kerem Hançer
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ