Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Yağmur Tanrısevsin: Adaletsizliğe tahammül edemiyorum!
        1

        Oyuncu Yağmur Tanrısevsin (31), Elele Dergisi'ne samimi açıklamalarda bulundu. Hayattaki değerlerinden bahseden Tanrısevsin, "Adaletsizlik ve haksızlık benim hiç tahammül edemediğim bir şey. Bana ya da başkalarına fark etmez. O zaman içimden ortalığı kasıp kavurabileceğim bir güç çıkıyor. Beni iyi tanıyan herkes, en değer verdiğim şeyin bu olduğunu bilir." dedi.

        2

        Ünlü oyuncu, mesleki motivasyonuyla ilgili de "Heyecanlandığım bir karakter ve proje ile karşılaştığımda motivasyonum çok yükseliyor. O zaman başka bir motivasyon aracına ihtiyaç duymuyorum." ifadelerini kullandı.

        3

        Yağmur Tanrısevsin, "Hangi tür davranışlar o kişiden uzaklaşmanıza sebep olur?" sorusuna ise "Kendini çok özel ve değerli görüp, başka insanları sahip olduklarından ya da olamadıklarından dolayı küçümseyenlerden koşarak uzaklaşabilirim." yanıtını verdi.

        4

        "AŞKTA BENCİLLİK OLMAMASI GEREK"

        Tanrısevsin, aşkta asla olmaması gereken şeyleri ise şöyle sıraladı:

        Bencillik ve haksızlık ise olmaması gerekenler. Paylaşım, paylaşabilmek ise olmazsa olmaz benim için. Bunun aşkı ve heyecanı devam ettirdiğini düşünüyorum.

        ÖNERİLEN VİDEO

        Kahramanmaraş'ta öğrenciler, saldırıda hayatını kaybedenler için dua etti

        Kahramanmaraş'ta meydana gelen okul saldırısı sonrası 4 günlük tatilin ardından öğrenciler yeniden okullara döndü. Öğrenciler saldırıda hayatını kaybeden öğretmen ve öğrenciler anısına ellerini semaya açıp dua etti. (İHA)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ