Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Aşk hayatınızı geliştirmenin yolları
        1

        Tarihi gece
        Her ay bir gece ayarlayın ve o gece sevdiğinizle çok özel vakitler geçirin. Mutlaka çok para harcamanız gerekmez ama o gece fanteziler dünyasının kapıları açılabilir.

        2

        Aşk notu
        Aşk notları ve kartları sadece Sevgililer Günü için değildir. Bu tatlı, romantik veya seksi bir not olabilir. Banyoya koyun ve sabah uyandığında görmesini sağlayın. Buzdolabı üstü de uygun!

        3

        Yeni bir şey öğrenin
        Seks hayatınız biraz rutin olmaya mı başladı? Yeni bir şey öğrenin. Kama Sutra gibi pozisyon tekniklerini öğrenebilirsiniz.

        4

        Birlikte yeni bir hobi
        Birlikte bir kursa kayıt olun. Bir yemek kursu, dans veya yabancı dil kursu gibi... Birlikte bir şeyler yapmak heyecan vericidir.

        5

        Karalama defteri
        Kendinize bir defter veya dosya edinin. Fotoğraflarınızı, gittiğiniz sanat etkinliklerinin afiş ve biletlerini, orada hissettiklerinizi, birlikte yaşadıklarınızı ve hayallerinizi bu deftere yazın.

        6

        İsteklerinizi söyleyin
        Yatak odasında isteklerinizi söyleyin. Sıkılgansanız ve utanıyorsanız, ona istediklerinizi yaparak, aynısını yapmasını sağlayın.

        7

        Hafta sonu aktivitesi
        Birlikte hafta sonu için ufak kaçamaklar yapın...

        8

        Denize, kaplıcaya veya mevsimine göre dağlara gidin. Bir küçük oda kiralayın ve keyifli zaman geçirin.

        9

        Seks randevuları
        Özellikle çocuklarınız varsa, cinsel yaşamınız monotonlaşmış olabilir. Yoğun iş temposu ve başka sıkıntılar da sizi uzaklaştırmış olabilir...

        10

        Her ay başında ajandalarınıza birkaç seks randevusu koyun ve mümkün olduğunca buna sadık aklın. Eşinizle öğlen bir otel odasında randevulaşabilirsiniz.

        11

        Fit ve sağlıklı
        Bir karar listesi yapın ve birlikte sağlıklı yaşam programı uygulayın. Sağlıklı gıdalar için alışveriş yapın, birlikte sağlıklı beslenme konusunda bilgilenin.

        12

        Televizyonu çıkarın
        Yatak odanızdan televizyonu çıkarın. Birlikte vakit geçirin, televizyona yenik düşmeyin.

        13

        Basit şeyler
        Sevgiliniz için küçük, basit ama değerli şeyler yapın. En sevdiği tatlıyı pişirin, arabasını yıkayın veya iş yerine öğle yemeği götürün.

        14

        Daha fazla şey öğrenin
        Sevgiliniz hakkında daha fazla şey öğrenin. Onun çocukluğunun geçtiği okula, mahalleye, eve gidin birlikte. Onun geçmişinden anılar dinleyin.

        15

        Şefkat
        Sarılmak, başını okşamak, sevmek, dokunmak, içinde şefkatli dokunuşlar barındıran hareketler yapın.

        16

        Parti verin
        Yeni insanlarla tanışın, sosyal çevrenizi genişletin, akşam evde parti verin. Davet ettiğiniz her kişiden yeni birini getirmesini isteyin.

        17

        Kötü alışkanlıkları bırakın
        Kendiniz için zararlı olan şeyleri bırakın ve bunu birlikte yapın. Sigarayı bırakın, kahveyi azaltın veya daha az televizyon izleyin.

        18

        Ayrı geçirin
        Bazı geceler her ikiniz de program yapın ve arkadaşlarınızla zaman geçirin.

        19

        Kitap okuyun
        Birlikte veya ayrı ayrı kitap okuma zamanları yaratın. Siz okuyun o dinlesin, o okusun siz dinleyin. Birlikte bir kitabı okuyun veya ayrı kitapları okuyup birbirinize anlatın.

        20

        Yılbaşı kararları
        Her yeni yılda birlikteliğiniz için yeni kararlar verin ve yıl içinde uygulamalarınızı kontrol edin bakalım hayalleriniz gerçek oluyor mu?

        21

        Çılgınlık yapın
        Sabaha karşı uyanıp güneşin doğuşunu izlemeye gidin, gece denize girin, yamaç paraşütü yapın, yağmurda dolaşın, aklına geleni yapın.