Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Günün haberleri 31.03.2016

        İstanbul'da bugün hava parçalı ve az bulutlu, 19 derece olacak.Yurdun kuzey, iç ve doğu kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Doğu Karadeniz kıyıları ile Samsun, Ordu, Tokat, Sivas ve Erzincan çevrelerinin yağmurlu, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı, Van ve Hakkari çevrelerinin karla karışık yağmur ve yükseklerinin kar yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

        SICAKLIKLAR ARTIYOR

        Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığı iç ve batı bölgelerde 2 ila 4 derece artacak. Rüzgar genellikle kuzey ve batı, Marmara'da güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Doğu Anadolu'nun batısında kuvvetlice (30-50 km/sa) esecek.

        İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN

        Dün çakılan dolar güne nasıl başladı, altın ve borsada son durum ne?

        1 DOLAR KAÇ LİRA OLDU? 1 EURO KAÇ LİRA OLDU? ÇEYREK ALTIN FİYATLARI İÇİN TIKLAYINIZ... İŞTE ALTIN FİYATLARI

        Bugün itibarıyla bilincimizde önemli açılmalar yaşanabilir. Farklı ve değişik konulara ve çevremizdeki olaylara daha fazla ilgi gösterebiliriz. Olaylara farklı açılardan bakmak mümkün olacak. Yine değişik fikirler, düşünceler ve tekniklerin sürpriz biçimde karşımıza gelmesi mümkün. Bir yandan da isyankâr ve tepkisel yaklaşımlar göstermemeye, sinirli ve ani tepkilerimizi iyi kontrol etmeye çalışmak önemli.

        GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZU OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

        İBB'nin trafik yoğunluk haritasına göre, İstanbul'da trafik yoğunluğu yüzde 51.

        İŞTE YOLLARDA SON DURUM
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ