Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Yasemin Özilhan: Valla cevaplamam, eski bir olaydı - Magazin haberleri
        1

        Cemiyet hayatının gözde ismi Yasemin Özilhan, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi.

        2

        Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Giyim tarzı ile dikkat çeken Özilhan, geçtiğimiz günlerde medyaya yansıyan haberlerle ilgili soruları yanıtladı.

        3

        "ESKİ BİR OLAYDI"

        Özilhan, çocuğunun dadısının hırsız çıkmasıyla ilgili olarak, "Arkadaşlar dadı olayı ilgili soruları vallahi cevaplamam, eski bir olaydı. Çocuklarla ilgili bir kaçırma olayı olmuş, onu sordukları zaman 'Nasıl dikkat edilir?' dediklerinde 'Mutlaka GBT yapılması gerekir' dedim ve benim de başımdan geçen eski bir olay vardı onun üzerine bunu anlattım. Yoksa eski bir olay, yeni bir olay değildi. Yeni bir olay gibi anlaşılmış" ifadelerini kullandı.

        Özilhan, muhabirlere 'Kolay gelsin' dedikten sonra yoluna devam etti.

        4

        NE OLMUŞTU?

        Yasemin Özilhan, geçtiğimiz günlerde iki yıl önce ailece çıktıkları tatil sonrasında yabancı uyruklu dadı tarafından soyulduklarını açıklamıştı. Özilhan, konuyla ilgili şu ifadeleri kullanmıştı:

        5

        Nişanımızda hediye olarak takılan küpelerim kayboldu. Sonra karakola gittim, savcılığa suç duyurusunda bulundum. Ev arandı ve küpeleri kadının çaldığı ortaya çıktı. GBT'sine bakıldı, beş ayrı bu şekilde hırsızlık suçu varmış. Evde çalışacak yardımcılar, kesinlikle GBT'sine bakılarak alınmalı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ