Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar

DEMET Akalın demek, “giderli şarkılar” demek. Yaz demek. Bebek’te üç-beş tur atmak demek. Uzun süredir beklenen albüm de bu hafta içinde çıktı. İki gündür de sosyal medyada Demet ve şarkı sözlerinden başka bir şey görmez olduk. Adeta bombardımana uğradık. Şarkıların sözlerini iki günde ezberledik. Hatta, “Demet şarkıları çıktı, artık eski sevgilim düşünsün” diyenlerden tutun da “Ah ah, yandı eski sevgilim” diyene kadar herkes şarkıları bir anda bağrına bastı. Demet Akalın şarkılarının insanlar üzerinde tuhaf bir etkisi oldu. “Şarkılar gelsin de ona şöyle yapalım, buna böyle yapalım” diyenlerin sayısı arttı. Albümün çıktığı gün Demet Akalın’la konuştum. İlk Sezen Aksu arayıp “Ne yapmışsın böyle” diyerek beğenisini dile getirmiş. Tabii bu albümün bir de şöyle bir özelliği var: Demet Akalın ilk kez bir Sezen Aksu şarkısı söylüyor. Diğer arayan ise İbrahim Tatlıses olmuş. O da arayıp “Neden Gölge şarkısıyla çıkış yapmadın?” diye azarlamış. Albümde gay’ler için yazılmış “Günaydın Abla” şarkısı da en dikkat çekenlerden. Şarkı şimdiden dillerde.

TÜRKAN ŞORAY'IN GÖZDESİ SERCAN

BU sezon “Güllerin Savaşı” dizisinde canlandırdığı Cihan karakteriyle kendinden söz ettiren yeni bir isim. Ben de kendisiyle yeni tanıştım. Ciddi, sempatik ve çok yetenekli. Hani karakter oyuncusu dediklerimizden. Dün gazetelerin hepsinde, Türkan Şoray’ın yönetmen koltuğuna oturacağı, kızının da yapımcılığını üstleneceği yeni filmin haberleri vardı. İşte o filmin başrol oyuncu da Sercan Badur olmuş. Sercan “Güllerin Savaşı”nda hasta Cihan rolüyle kendini bu sene ispatladı ve dikkatleri çekti. Eğer doğru projelerde olursa adını daha çok duyarız.

ERKEKLERİN BEKÂRLIĞA VEDA PARTİLERİNİN VAZGEÇİLMEZİ JAKUZİ

BİZİM gazetenin hemen yanında, komşumuz olan Martı İstanbul Hotel’in terasında gizli bir bölüm var. İşte o bölümde neler oluyormuş meğer, haberimiz yokmuş. Geçen akşam gittiğimde gördüm. Terasta iki jakuzi var. İstanbul manzarası da cabası. Özellikle erkeklerin jakuzi keyfini bilmeyen yoktur. İşte tam da bu jakuziler onların çok dikkatini çekiyor. Yurtdışında birçok mekânda bulunuyor. Çünkü erkekler özellikle düğün öncesi yaptıkları “bekârlığa veda partileri”nde tercih ediyorlar bu ortamları. İşte bizim komşunun terasındaki jakuziler de özellikle Arap turistlerin dikkatini çekiyormuş. Boş gün bulmak neredeyse zormuş. Çok ilgi oluyormuş, bu gökyüzüne yakın, sulu, fokur fokur parti ortamında.

KADINLARIN VEDA PARTİSİNDE...

İLLA göbek havası olacak.

Ellere kına yakılacak.

Şeytan tacı olmadan olmaz.

Partiye katılan tüm kadınların başında beyaz duvaklardan olmazsa olmaz.

Ortaya bol yağlı, kaslı, baklavalı bir erkek çıkıp dans etmeli. O da olmazsa olmaz. Gelin hanım çekiştirilir. Hatta dans eden bol yağlı, kaslı erkek, gelin hanımla dans eder.

Erkekler bol sulu jakuzi veda partisinde eğlenirken kadınlar da belli bir saat sonra topuklu ayakkabılarını fırlatıp göbek havasının dibine vururlar.

TÜM BABALARIN GÜNÜ KUTLU OLSUN

BİRÇOK kişi, “Kim var bu kızın arkasında, nasıl geldi buralara?” diyor. Buralardan anladığınız nedir bilmem, ama işte benim arkamdaki adam bu yakışıklı. Adı Hasan Övet. 5 kızın babası. Ben de o kızların en küçükleriyim. Arkamdaki gizli el, gizli güç. Malum, Türkiye’de illa birilerinin itelemesiyle bir yere gelineceği düşünülüyor ya. Özellikle kadınların. Ama bence bu naftalin kokan düşüncelerinizden bir an önce kurtulun. Çünkü gerçekten bir kişinin yeteneği yoksa, çalış- mıyorsa dünya devreye girse olmaz. O-la-maz. Örnekleri çok fazla. Neyse efendim, benim anne-baba 55 seneyi devirdi. Onların yaşadığı sıkıntıları başka biri yaşasa çoktan pes etmişti. Ama onlar hâlâ bizler için mücadele ediyor. Tam da olması gerektiği gibi. Tam da anne ve baba gibi. Bize her zaman çalışmamızı, dürüst olmamızı, kimsenin hakkını yemememizi ve ayaklarımızın üzerinde durmamızı, gerekti- ğinde ekmeğimizi taştan çıkarmamızı öğrettiler. Allah onlardan razı olsun. Siz siz olun babanı- zın, annenizin, ailenizin kıymetini bilin. Bütün babaların Babalar Günü kutlu olsun. Babalar, sizler de evlatlarınıza sahip çıkın. Ben çok biliyorum, babası yaşadığı halde ona hasret olan sorunlu çocukları.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
Diğer Yazılar