ÜNLÜLERE SORULAN SORULAR
1. 'Alışverişkolik' misiniz?
2. Tutkunu olduğunuz markalar neler?
3. Gardırobunuzda vazgeçemediğiniz üç şey nedir?
4. En sevdiğiniz renk nedir?
5. Alışverişte kriterleriniz nelerdir? (Fiyat, model, marka gibi)
6. Kullanmayacağınızı bildiğiniz halde bir şeyi hiç satın aldığınız oldu mu? Nedir?
BAHAR ŞER
1. Hayır, alışveriş bağımlısı değilim.
2. Klasik olanlar. Yani Hermes çanta, Louboutin ayakkabı, Chanel kıyafet.
3. Jean, beyaz tişört, siyah blazer ceket.
4. Siyah.
5. Modası geçmeyen ürün olması benim için en önemli kriter. Eskiden trendi parçalar alırdım ama bir sezon sonra giyemezdim ve kullanılamaz olurdu. Ama şimdi klasik parçalara yatırım yapıyorum.
6. Hayır, son zamanlarda hiç almadım.
HANDE ACAR
1. Biraz
2. Chanel, Louis Vuitton, Gucci, tutkunu olduğum, vazgeçemediğim markalar. Ama bunların dışında her sene farklı markaların farklı ürünlerini beğenebilirim.
3. Ayakkabılarım, kış için kürklü ceketlerim, kürklerim ve takılarım.
4. Siyah.
5. Marka, model, fiyat gibi kriterlerim yok. Kaliteli, uzun süre kullanılır olması, verdiğim paraya değmesi önemli.
6. Hiç kullanmadığım bir şeyi almadığım olmadı. Ama mesela bir ayakkabıyı çok beğendiğim zaman ayak numarası yarım numara filan küçük de olsa alıyorum. Dayanamıyorum ayakkabılara.
MELDA KOSİF
1. Hayır, olmadığıma inanıyorum. Herkes kadar alışveriş yaparım, genelde de ihtiyaç doğrultusundadır.
2. Tutkunu olduğum bir marka yok. Eğer beğenirsem markalı olsun ya da olmasın alırım.
3. Kazak, atkı (şal), beyaz tişört.
4. Mor ve lila tonlarını çok seviyorum ama bu kıyafet seçimim için bir kriter değil. Renklerin enerjilerine inandığım için o günkü modum doğrultusunda fark etmeden de olsa giyindiğime inanıyorum.
5. Rahat ettiğim ve kendime yakıştırdığım şeyleri almaya özen gösteriyorum.
6. Kesin olmuştur. Hiç tarzım olmamasına rağmen abartılı kıyafetler almışlığım oldu. Tabii ki askıda durdukları gibi durmadıkları için ve beni yansıtmadıkları için kullanmadım
BERNA SAĞLAM NAİPOĞLU
1. Değilim.
2. Seven kot pantolonları, Louis Vuitton çantaları, Barbara Bui, Miu Miu marka çanta ve ayakkabılar, Sonie Rikel ayakkabıları, Marni kıyafet ve çantalarını çok severim. Ümit Ünal, Bahar Korçan, Tuvana Büyükçınar, Zeynep Erol'un da tasarımlarını takip ederim.
3. Hiçbir eşya veya madde için onsuz yapamam asla, demem. Çünkü yaparım. Duygular ve insanlardır bu büyük tanımın içine girecek olan. İlk üç tercihim diye yanıtlamak gerekirse kot pantolon, elbise, beyaz �basic' tişört. 4. Siyah, mavi, yeşil, beyaz. 5. Tarzıma yakışacak, kumaş kalitesi yüksek, tasarım ürünleri tercih ederim. Ucuz birçok şey yerine daha pahalı ama değeri olan az şeyleri alırım. 6. Bir kez mini bir elbiseye hayran olup almıştım. Hiç kullanmadım ve bir arkadaşıma hediye ettim.
GÜLİZ ONURSAL
1. Hayır, alışverişkolik değilim.
2. Zara, Massimo Dutti, Muhr en sevdiğim markalardır. Aslında spor ve günlük hayatta rahat edebileceğim, sade tasarımları olan tüm markaları severim. Yurtdışından alışveriş etmeyi daha çok seviyorum; çünkü daha çok çeşit var ve markaların yeni tasarımlarını önce orada bulabiliyorum.
3. Beyaz gömlek, beyaz tişört, kot pantolon ve siyah mini elbise.
4. En sevdiğim renk, biraz zor bir soru... Başta siyah ve beyaz olmak üzere tüm pastel tonları, doğa renklerini, bej, vizon gibi ara renkleri seviyorum.
5. Alışveriş kriterlerimin başında dikiş kalitesi gelir. Benim için fiyat önemli değil ama kalitesi, dikişi, plisajı, kumaşı çok önemli.
6. Her kadın gibi benim de ayakkabıya zaafım var. Belki bir kere ya giyip ya da giymeyeceğim ayakkabılar alırım bazen. Mesela birkaç yıl önce aldığım ve etiketini bile sökmediğim birkaç tane çok yüksek topuklu ayakkabım var dolabımda.
- İsviçre'nin 721'inci YAŞI KUTLANDI12 yıl önce
- Babalar işte anneler tatilde12 yıl önce
- Eğlenceyi değil dinlenmeyi seçtiler12 yıl önce
- ST.TROPEZ'DEN BEBEK MÜJDESİ12 yıl önce
- SOSYETE YUNAN ADALARINDA12 yıl önce
- Eski eşler tekrar bir arada12 yıl önce
- Nişantaşı'nda Viyana Haftası12 yıl önce
- KOÇLAR'IN geleneksel iftarı12 yıl önce
- 'SANA iNAT EVLENiYORUM'12 yıl önce
- Jade Bodrum'u sevdi12 yıl önce