Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor İçerde'nin 'Minik'i Seyithan Özdemir'in bilinmeyen hayatı
        1

        SHOW TV’nin yeni fenomeni ‘İçerde’nin 2 metre 5 santimlik boyu ve sert bakışlarıyla adından söz ettiren karakteri Minik’e, Seyithan Özdemir hayat veriyor.

        2

        34 yaşındaki oyuncu, “İnsanlar fotoğraf çektirmeye yanıma geliyorlar. Rolümü ve beni çok sevdiklerini söylüyorlar. Hepsi güzel ama ben pek ünlü olmak istemiyorum” diyor.

        3

        SEYİTHAN ÖZDEMİR KİMDİR?

        Muş'ta dünyaya gelen ve son altı yıldır İstanbul'da yaşayan Seyithan Özdemir, çiftçi ve 8 kardeşli bir ailenin en küük çocuklarından birisidir.

        4

        İstanbul'a çalışmak için gelen Özdemir, gece kulüpleri ve konserlerde güvenlik işlerini üstlenirken, özel günlerde ise sanatçı ve işadamlarına yakın korumalık yapmaktadır.

        5

        Özdemir'in kariyeri içerisinde dizi oyunculuğu hikayesi ise yönetmen Tolga Karaçelik'in patronunu aramasıyla başlamış.

        6

        Karaçelik'in uzun boylu ve esmer birisini talep etmesi üzerine patronu 2,05 boyundaki Seyithan'ı uygun görmüş ve Tolga Karaçelik ile bir araya getirmiştir.

        7

        Daha önceleri bazı cast ajansları aracılığıyla birer bölümlük roller alan Özdemir, gelen bu teklife sıcak bakmış ve teklifi kabul etmiştir.

        8

        Daha önce oynadığı rollerde heyecanlandığını fakat 'İçerde' dizisi ile bu heyecanını dile getiren Seyithan Özdemir, heyecanını yenmesinin en önemli nedeni olarak konuşmamasını gösteriyor.

        9

        Çok tanınmak istemediğini de ifade eden Özdemir, ünlü olmanın aslında bir dezavantaj olduğu, çok tanınınca fotoğraf çektirmek isteyen hayranlar nedeniyle rahat hareket edemediğini söylüyor.

        13
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ