Olan yine kadına oldu!
BDP Milletvekili Bengi Yıldız'la Bodrum'da görüntülenen, İstanbul İl Özel İdaresi'nde sekreter olarak görev yapan D.U.'nun işine son verildiği iddia edildi
PINAR TARCAN / AHT
Geçen ay BDPMilletvekili Bengi Yıldız’la bir otelde görüntüleri basına yansıyan İstanbul Valiliği çalışanı D.U.’nun sözleşmesinin feshedilerek görevine son verildiği iddia edildi. T.C. İstanbul İl Özel İdaresi İstanbul Proje Koordinasyon Birimi (İPKB) Genel Direktörü Gökhan Elgin’in sekreterliğini yürüten D.U.’nun, Bengi Yıldız’la görüntüleri yankı yaratmıştı. Habertürk’ün ulaştığı Gökhan Elgin ise sekreterinin çıkan haberlerden sonra kendi isteğiyle ayrıldığını söyledi.
Elgin, “Kendisi ayrılmak istedi, o haberlerden sonra rapor aldı. Çalışamayacağını dile getirdi. Kendini iyi hissetmediğini söyledi. Raporu bittiği zaman da yasal süreç işleyecek” dedi. D.U. ile yaklaşık 5 yıldır birlikte çalıştıklarını dile getiren Elgin, “İddialardaki gibi savunma istemedim. Kendisi ‘Ben çalışamayacağım artık psikolojim de bozuk’ beyanını yaptı, ben de kabul ettim” dedi. Elgin, D.U.’ya tazminat verilip verilmeyeceği sorumuza ise “Şu an raporlu olduğu için o aşamaya gelinmedi. Gelecek haftadan sonra beyanı işleme konulacaktır” cevabını verdi. İki çocuk babası Yıldız hakkında bir işlem yapılmamıştı.