Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Polemik Hakan Şükür Lig TV yorumcusu oldu

        Lig TV'de yayınlanan Maraton programının yorumcularından Mustafa Denizli'nin İran'ın Persepolis takımının başına geçmesinden sonra onun yerine gelen isim Galatasaray'ın eski futbolcusu şimdiki Milletvekili Hakan Şükür oldu.

        Maraton programının sunucusu Şansal Büyüka, Hakan Şükür için 'Henüz resmi bir şey yok, sadece konuk' demesine rağmen, efsane futbolcuyla sezon sonuna kadar anlaşıldığı ve kendisine aylık 150 bin TL verileceği iddiaları bir anda gündeme bomba gibi düştü.

        Hakan Şükür, dün akşam Maraton'daki ilk programında "Sayın Başbakan ile görüştüm, kendisine durumu anlattım. O da bana 'Sen futboldan gelme birisin, seni engelleyemem, hayırlı olsun' dedi" açıklamasını yaptı.

        FENERBAHÇELİLER KIZGIN

        Fakat hakan Şükür daha ilk programda Fenerbahçeli taraftarların eleştirilerine hedef oldu. Fenerbahçeliler Twitter üzerinden Hakan Şükür'ün Galatasaray- İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçından sonra yaptığı yoruma tepki gösterdi.

        Hakan Şükür'ün maç hakkında "Galatasaray'a nazar değmesin, baktığın zaman Fenerbahçe maçından sonra iyi bir çıkış yakaladılar" demesine "bu sözler Galatasaray TV'de değil Lig Tv'de söylendi" tepkisi geldi

        TWITTER'DA HAKAN ŞÜKÜR POLEMİĞİ

        @rmznkrnz: Vekil maaşları veto yedi, Hakan Şükür Maraton'a başladı! Ne yapsın, geçim derdi!

        @BehcetUstun: Hakan Şükür'ün Maraton yorumcusu yapılması LigTV'nin Fenerbahçe ile bağları tümden attığının tescilidir

        @kutLuesendemir: Lig tv, miLLetvekiLi hakan şükür'Le yaptığı sözLeşmeyi açıkLamaLıdır. şükür'ün, 12 haziran'dan sonraki maLvarLığı haraketi merak konusudur.

        @erenguler: Hakan Şükür'ün LİG TV yorumculuğu ile ilgili gelinen son nokta nedir? Bilen var mı?

        @FiratKozok: Hakan Şükür'ü meclise teşvik etmek için, meclis içerisindeki halı sahaya yeni çim ekilsin. Saha da genişletilsin

        @Alimhamarat: Hakan Şükür'e milletvekili maaşı az gelmiş herhalde...

        @AliMuratGoktug: Olaya bak; "Hakan Şükür: Nazar da değmesin, baktığın zaman Fenerbahçe maçından sonra iyi bir çıkış yakaladılar..." Gs tv değil, Lig tv.

        @kakbas: Hakan Şükür şike yasası tartışılırken kürsüden iki laf bile etmedi. Milletin verdiği yetki arkasındayken konuşmayan, şimdi ne söyleyecek?

        @dilekneseaciker: AKP milletvekili (siyaset) ve eski futbolcu (futbol) Hakan Şükür yayıncı kuruluşta yorumcu oldu. Yaşasın tarafsız medya....

        @ibrahimseten: Hakan Şükür'ün hem milletvekili olup hem futbol yorumculuğu yapması normal mi? Bence hiç değil.. Bir de kaç para alacak bu iş karşılığında?

        @alperocal: Hakan Şükür vekilken konuşamadıklarını yorumcu olarak mı konuşacak şimdi, anlamadım cidden ?

        @YusufKenan_: Sn. Hakan Şükür milletvekili olduğu için TRT'deki yorumcu görevini bırakmamış mıydı? Lig TV'ye başlaması ne anlama geliyor?

        @BRSFLK: Hakan Şükür futbol yorumculuğuna geri dödü. Madem bu kadar meraklıydı, Meclis’te ne işi vardı. Asli işi vekillik olduğu halde.

        Şükür'ün yorumları Fenerbahçelileri kızdırırken köşe yazarları da Şükür'e tepkili!

        YAZARLAR DA TEPKİLİ

        Yalçın Doğan - Hürriyet Gazetesi Yazarı: Acaba milletvekili olarak bu yorumculuk ne kadar mümkün, ne kadar doğru? Olsun, arkasında Fethullah, önünde Erdoğan, kim tutar seni Hakan, yürü ya Hakan.

        Mehmet Tezkan - Milliyet Gazetesi Yazarı: Hakan Şükür futbol yorumculuğunu daha önemli görerek milletvekilliğini önemsizleştirdi, ucuzlaştırdı.. Madem bu kadar meraklıydı, Meclis’te ne işi vardı.

        Melih Aşık - Milliyet Gazetesi Yazarı: Bilindiği gibi Hakan, milletvekili seçilmeden önce yıllık 750 bin lira karşılığında TRT'de spor yorumculuğu yapıyordu. Milletvekili seçilince eleştiriler üzerine bu işi bırakmak zorunda kalmıştı. Şimdi ne değişti? Başka yorumcu mu kalmadı? Gibi sorular soruluyordu dün... Yaygın kanı teklifin Lig TV'den değil bizzat Hakan Şükür’den geldiği yolunda... Bu durumda Lig TV'nin teklifi kabul etmemek gibi bir şansı yok... Şaban’ın arkası güçlü mü güçlü...

        Mustafa Mutlu - Vatan Gazetesi Yazarı: Hani; "Gülen Cemaati'ne dokunan yanar" diyoruz ya... Tersi de geçerli: Saygıda kusur etmeyen de doya doya yaşar! Bunun canlı örneği de Hakan Şükür’dür!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ