Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaşlı futbolcular, Antalya maçı sonrası konuştu - Beşiktaş Haberleri

        Beşiktaş'ın Antalyaspor'u yendiği karşılaşmanın ardından Necip Uysal, Kerim Frei ve Andreas Beck yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

        KERİM: "BİRBİRİMİZ İÇİN MÜCADELE ETTİK"

        Galibiyeti değerlendiren Kerim Frei, "Zor bir maç oldu. Bir haftada üç zorlu maça çıktık. Ancak birbirimiz için mücadele ettik ve kazandık" dedi.

        KERİM: "FATİH HOCA, BANA GÜVENDİ"

        Milli Takım kadrosuna çağırılmasıyla ilgili de konuşan Kerim Frei, "Uzun zaman sonra Milli Takım'a çağırıldım. Fatih Hoca bana güvendi ve yeniden forma verdi. Bunu değerlendirebilmek için elimden geleni yapacağım" diye konuştu.

        BECK: "DİĞER MAÇLARDAKİ GİBİ TOPU KORUYAMADIK"

        Beşiktaş'ın Alman sağ bek oyuncusu Andreas Beck ise maçın sonunda, "Kolay değildi. Antalyaspor ise bir hafta içerisinde bir maç oynadı. Öne geçtikten sonra topu diğer maçlardaki koruyamadık. Oyun git-gele döndü. Önemli olanı yaptık ve kazanmayı başardık" açıklamasını yaptı.

        BECK: "PSİKOLOJİK OLARAK KOLAY OLMADI"

        Zorlu üç maçı geride bıraktıklarını belirten Beck, "9 puan çıkardık ama psikolojik olarak kolay olmadı. İyi bir ivme yakaladık. Maç fazlasıyla şimdi öndeyiz" ifadelerini kullandı.

        NECİP: "YORULMAK İYİ GELİYOR..."

        Beşiktaş'ın Antalyaspor ile oynadığı mücadelede stoper olarak görev alan Necip Uysal, karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulundu.

        Kupa için özverili olmaları gerektiğini kaydeden Necip, "Maçın zor geçeceğini biliyorduk, Antalya iyi bir takım. Biz kendi gücümüüz gösterdik. 3 puan aldık, arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Marcelo abi ile bir uyum sorunumuz yok, iyi anlaşıyoruz. Benim nerede oynadığım önemli değil, takıma faydalı olmam önemli. Rize'ye gittik, Rize'den Trabzon'a. Yorulduk tabii ki biraz. Kolay değil. Bu yolda yorulmak iyi geliyor, sonunda kupa var. İnşallah kupayı alacağız" diye konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ