Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Eğitim 15 Ocak Salı kar tatili olan iller! İşte il il kar tatili

        Türkiye'yi etkisi altına alan soğuk hava ve yoğun kar yağışı milyonlarca vatandaşlara ve öğrencilere zor anlatr yaşatıyor. Valilikler ise öğrenciler için eğitime kar tatili arası veriyor. Peki, yarın okullar tatil olacak mı? 15 Ocak Salı günü kar tatili olacak illere yönelik Bingöl Valiliği'nden açıklama geldi. İşte il il eğitime kar tatili verilen yerlerin listesi...

        BİNGÖL'DE EĞİTİME KAR ENGELİ

        Bingöl'de kent merkezi ile merkeze bağlı belde ve köylerde eğitime yarın ara verildiği bildirildi. Valilikten yapılan yazılı açıklamada, meteorolojik verilere dayalı olarak yapılan değerlendirme sonucu, merkez ve merkeze bağlı belde ve köylerde, okul öncesi ile ilk ve orta dereceli okulların 15 Ocak Salı tatil edildiği belirtildi. Açıklamada, kamuda çalışan engelli ve hamile personelin de yarın idari izinli sayılacağı kaydedildi.

        BİTLİS'TE OKULLARA KAR TATİLİ

        Bitlis'in Hizan ilçesi ve bağlı köyleri ile Mutki ilçesine bağlı 4 köydeki okullarda eğitime bugün ara verildi. Hizan Kaymakamlığından yapılan açıklamada, olumsuz hava koşulları nedeniyle ilçe merkezi ve köylerdeki okullarda bugün eğitime ara verildiği belirtildi. Mutki Kaymakamlığından da etkisini sürdüren olumsuz hava koşulları nedeniyle ilçeye bağlı Kaşak, Kapıkaya, Kaşıklı ve Ballı köylerindeki okullarda bugün eğitime ara verildiği bildirildi.

        (Valilikten gelen açıklamalara göre kar tatili yapan il ve ilçeler haberimizde olacaktır...)

        Haberi Hazırlayan: Büşra Kamış
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ