Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Adriana Lima Cannes Film Festivali'ne katıldı
        1

        Sinema dünyasının yıldızları Fransa'nın Cannes kentinde buluşmaya devam ediyor. Bu yıl 25 Mayıs'a kadar sürecek 72. Cannes Film Festivali'nde film gösterimleri sürüyor.

        2

        Ödüller ve film gösterimleri kadar kırmızı halı geçişleri de büyük ilgi görüyor. Kırmızı halıda dikkat çeken isimlerden biri de Victoria's Secret ile üne kavuşan Adriana Lima oldu.

        3

        Victoria's Secret'tan emekli olan güzel model dün gerçekleşen Oh Mercy filminin galası için 72. Cannes Film Festivali'nde yer aldı. Lima, Michael Kors imzalı pul payet işlemeli lacivert elbisesini, Christian Louboutin stilettoları ile tamamladı.

        4

        Lima'nın bazı fotoğraflarda çıkan göbeği nedeniyle kilo aldığı belirtildi.

        5

        Fransız oyuncu Lea Seydoux da kırmızı halıda yürüyenler arasındaydı. Saç ve makyajıyla tam not alan güzel oyuncu kolayca kırışmaya müsait pantolon kumaşı nedeniyle pek beğenilmedi.

        6

        Bir önceki gün ise Once Upon a Time in Hollywood filmi de ünlüleri bir araya getirdi. Margot Robbie, gala için Chanel tasarımı bir tunik ve pantolon tercih etti. Güzel oyuncunun seçimi sosyal medyada hayal kırıklığına uğrattı.

        7

        Gecenin yıldızları ise Leonardo DiCaprio ile Brad Pitt oldu. 44 yaşındaki DiCaprio ile 55 yaşındaki Pitt smokinleriyle oldukça şık görünüyorlardı…

        8

        DiCaprio'nun kız arkadaşı Camila Morrone kırmızı halıda yürüyenler arasındaydı.

        9

        Elle Fanning ise Dior markasının 1947 yılında ikonik olmuş görünümünün, günümüze uyarlanmış haliyle kırmızı halıda yürüdü. 21 yaşındaki Fanning kıyafetiyle muhteşem görünüyordu ancak stili kendisini yaşından büyük gösterdi.