Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Acun Ilıcalı ile boşandıktan sonra Guido Senia ile aşk yaşayan Şeyma Subaşı: Güçlü gözükmekten çok yoruldum
        1

        Geçtiğimiz yıl Fransa'da evlenen televizyoncu Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı anlaşmalı olarak yollarını ayırmıştı. Acun Ilıcalı ile evliliğini bitiren Şeyma Subaşı, Guido Senia ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Subaşı, Meksika'nın Tulum sahilinde sevgilisiyle objektiflere takılmıştı.

        2

        Televizyoncu Acun Ilıcalı ile Miss Turkey 2017 yarışmasında tacı elinden alınan Itır Esen'in aşk yaşadığı iddia edilmişti.

        3

        Çıkan haberler hakkında açıklama yapmamayı tercih eden Şeyma Subaşı, sessizliğini bozdu.

        4

        "GÜÇLÜ GÖZÜKMEKTEN ÇOK YORULDUM"

        Subaşı, bir takipçisinin Instagram DM'den kendisine attığı, "Herkes seni vurdumduymaz ve havalı sanıyor. Oysa sen kızına dört elle sarılmış ve içine ağlıyorsun. Hep güçlü gözükmek zorunda değilsin. Zaten isteyen, istediğini düşünüyor. Mutlu ol..." mesajını yayınladı ve altına şu notu düştü: Aslında çok yoruldu...

        5

        Acun Ilıcalı'nın aşk yaşadığı Itır Esen ile Şeyma Subaşı'nın birbirine benzerlikleri de dikkatlerden kaçmamıştı.

        6

        "BENİ RAHAT BIRAKIN"

        Boşanmanın hemen ardından Subaşı'nın paylaşımları hakkında sosyal medyada pek çok yorum yapılmıştı. Bazı kullanıcılar "Şeyma adeta boşanmayı kutluyor" derken, bazıları da "Boşanmak hiç etkilememiş" tarzında yorumlarda bulunmuştu. Subaşı gelen yorumlar sonrası Instagram hesabından yayınladığı kareye, "beni rahat bırakın" notunu düşmüştü.