Afet bölgesine giden ünlüler
Türkiye'yi yasa boğan depremler 11 ilde ne yazık ki büyük yıkıma yol açtı. Ülke olarak kenetlendiğimiz bu zor günlerde ünlü isimler de depremzedeler için seferber oldu. Bazıları; depremzedeler için yardım malzemesi toplanması için çalışırken bazıları kurtarma çalışmalarına katılmak üzere afet bölgesine gitti
ŞENOL İPEK
Şenol İpek de afet sonrası deprem bölgesindeki çalışmalara katıldı.
BURAK HAKTANIR
Burak Haktanır, Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin ardından Hatay'a gitti. Haktanır, depremzede çocuklara hediye dağıttı.
MAHSUN KIRMIZIGÜL
Mahsun Kırmızıgül, Adıyaman'a gitti. AHBAP Derneği ile koordineli bir şekilde çalıştıklarını söyleyen Kırmızıgül, depremzedelerin iletişim kurmasının önemini vurgulayarak, operatör şirketlerine bu konuyla ilgili çağrıda bulundu.
ECEM ERKEK
Ecem Erkek de afet bölgesine giden ünlülerden. Hatay'a giden Erkek, depremzedelerin ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri için gönderilen yardımları dağıtmada yardımcı oldu.
İPEK AÇAR - ALPER KÖMÜRCÜ
İpek Açar ile eşi Alper Kömürcü de deprem bölgesine ziyaretlerde bulundu.
SERKAN ÇAĞRI
Eşi Ebru Çağrı ile birlikte depremden etkilenen Gaziantep'i ziyaret eden Serkan Çağrı da depremzedelere yardım etti.