Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Ahmet Kural sevgilisi Çağla Gizem Çelik ile galaya damga vurdu - Magazin haberleri
        1

        Ahmet Kural, Murat Cemcir ve Yağmur Tanrısevsin'in başrol oynadığı 'Baba Parası' filminin gala gösterimi dün akşam 9 sinema salonunda eş zamanlı gerçekleştirildi. Sanat ve magazin dünyasının yoğun ilgi gösterdiği 'Baba Parası' galasında, pek çok ünlü isim kırmız halıda boy gösterdi.

        2

        Nurgül Yeşilçay, Çağlar Ertuğrul, İbrahim Büyükak, Nevra Serezli, Şahin Kendirci, Yavuz Seçkin, Hayrettin, Manga grubu üyeleri, Alper Kul, Aylin Kontente, Korhan Herduran, Emrah Kaman, Hazim Körmükçü, Çaglar Ertğrul, Murat Akkoyunlu, Tayanç Ayaydın, Murat Evgin, Bekir Aksoy, Bihter Dinçel, Tuğba Yurt, Oğulcan Engin galaya katılan ünlü isimler arasında yer aldı.

        3

        Ahmet Kural'ı galada bir süredir aşk yaşadığı sevgilisi Çağla Gizem Şahin yalnız bırakmadı. Şahin, mor saten elbisesiyle gecede dikkat çekti.

        4

        Filmin oyuncularından Yağmur Tanrısevsin ise Amber Heard'ın Cannes Film Festivali'nde giydiği bordo saten elbisenin aynısını giyerek geceye damga vurdu. Oyuncu, şıklığıyla göz kamaştırdı.

        5

        Oyuncu Nurgül Yeşilçay, geceye yapımcı sevgilisi Necati Kocabay ile el ele katıldı.

        6

        Cem Belevi ile sevgilisi Zehra Yılmaz da geceye katılan isimler arasında yer aldı.

        7

        Ayhan Taş, boşandığı eşi Esin Taş ile objektiflere poz verdi.

        8

        Gala sonrası birlikte poz veren oyuncular, muhabirlerin sorularını yanıtladı.

        9

        Filmin yönetmen, Selçuk Aydemir, "Baba Parası, yıllardır yükselttiğimiz çıtanın yeni bir zirvesi oldu. Seyirci her defasında daha iyisini, daha güzelini, daha komik ve eğlencelisini istiyor. Bu kez aksiyon da kattık komediye. Birbiri ardına akan olaylar iki güne sığdı. Soluk soluğa bir komedi oldu desek yeridir. Artık takdir seyircilerimizin" ifadelerini kullandı.

        10

        Murat Cemcir, "Güçlü bir ekibin parçası olmak çok çok önemli. Birbirine fizik ve duygu olarak tamamen zıt karakteri, hem babayı, hem de oğlunu canlandırmak benim için ilginç bir deneyim oldu. Makyajından, oyunculuğuna kadar gerçekten de çok emek verdik. Hep birlikte harika bir iş çıkardığımıza inanıyorum. Baba Parası, gişede hedefine ulaşacaktır" şeklinde konuştu.

        11

        Ahmet Kural ise duygularını, "Kıbrıslı, dövmeli, göbekli ama sportmen bir üvey oğlu oynadım. Umarım Kıbrıslı yurttaşlarımız benim Kıbrıslılığımı beğenirler. Başta Murat Cemcir olmak üzere kadrodan birçok değerli oyuncuyla birçok defa farklı projelerde yer almıştık. Bu da bambaşka bir motivasyon kaynağı. Oyuncuların performansını tanımak, ekip olmak çok kıymetli. Baba Parası, güzel proje oldu. Gişede de bahtı açık olsun inşallah" sözleriyle dile getirdi.

        12

        Rasim Öztekin - Esra Kazancıbaşı