Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Aleyna Tilki, 'Uzi' ile 'aşk' iddialarına son noktayı koydu! - Günün Magazin Haberi
        1

        Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Popçu Aleyna Tilki, geçtiğimiz gün kız kardeşi Ayça Tilki ile birlikte Nişantaşı sokaklarında objektiflere yansıdı. Muhabirlerle sohbet eden 21 yaşındaki şarkıcı, yılbaşında konser vermediğini, sosyal medya platformları üzerinden canlı yayın yaparak, sevenleriyle bir araya geldiğini ifade etti.

        2

        "AİLEMİ ÇOK KORKUTTU!"

        Geçtiğimiz günlerde ailesiyle birlikte yaşadığı Üsküdar'daki siteye gizlice girmeye çalışan takıntılı hayranıyla ilgili konuşan Tilki, "Hayran' demek doğru olmaz aslında ona, ailemi çok korkuttu! Bir de serbest bırakılması üzdü bizi." dedi. Şarkıcı, yüzündeki morluğu soran gazetecilere, "Ben biraz sakarım, bir yerlere çarpıyorum. Sık sık bir yerimde yara bere oluyor." yanıtını verdi.

        3

        'AŞK' İDDİALARINA YANIT

        Son günlerde adı 'Uzi' lakaplı rapçi Utku Yalçınkaya ile anılan Aleyna Tilki, "Şu anda hayatımda kimse yok!" diyerek, aşk iddialarına son noktayı koydu.

        4

        "HALDUN BENİM ALTI YILDIR ARKADAŞIM"

        Daha önce de iş insanı Haldun Demirhisar ile ilişki yaşadığı ileri sürülen ve bu iddiaları reddeden Aleyna Tilki, konuyla ilgili, "Haldun benim altı yıldır arkadaşım. Sürekli fotoğraflarımızı paylaşıyoruz zaten. O Türkiye'de sanat vizyonu en geniş olan insanlardan biri. Onunla beraber çok güzel bir iş de yapacağız. O benim arkadaşım." ifadelerini kullandı.

        5

        "YEMİN EDERİM YÜRÜDÜ!"

        Tilki, birkaç gün önce verdiği bir röportajda dünyaca ünlü şarkıcı Justin Bieber'ın Los Angeles'tayken 'kendisine yürüdüğünü' iddia etmişti.

        Ünlü isim, Bieber ile ilgili yaptığı açıklamaların hatırlatılması üzerine, "Vallahi yürüdü, yemin ederim!" diyerek, gülümsedi.

        6

        TEDİRGİN OLDU

        Aleyna Tilki, daha sonra kız kardeşiyle birlikte yürüyüşüne kaldığı yerden devam etti. Ancak Tilki, bir hayranının ısrarla kendisiyle konuşmaya çalışması karşısında tedirgin oldu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ