Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Aleyna Tilki, "Uzi" (Utku Yalçınkaya) sorularından kaçtı! - Son Dakika Magazin Haberleri
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Aleyna Tilki (21), önceki akşam Beşiktaş'ta görüntülendi.

        2

        "ACELEM VAR!"

        Hızlı adımlarla bir alışveriş merkezine giren Tilki'ye, muhabirler, Uzi' lakaplı rapçi Utku Yalçınkaya ile aşk yaşadığı iddialarını ve annesi Havva Öztel'den veto yediği söylentilerini sordu.

        Aleyna Tilki, gazetecilere, "Kusura bakmayın çok acelem var, sonra konuşalım lütfen." demekle yetindi.

        3

        Genç şarkıcı, çıkışta basın mensuplarına görüntü vermemek için ise alışveriş merkezinin otoparkından çıktı.

        4

        "ESKİ PAYLAŞIMLARINI BİRİLERİNE MAL ETMEYELİM"

        Daha önce kızının birlikteliğine karşı çıktığı ileri sürülen Havva Öztel, sessizliğini bozmuştu. Öztel, konuyla alakalı sosyal medya hesabından paylaşımda bulunmuştu.

        Öztel, "Eski paylaşımlarımı konunun çok dışında olmasına rağmen birilerine mal etmeyelim. Yakından, uzaktan alakası yoktur. Sırf haber olsun diye haber yapmayın!" ifadelerini kullanmıştı.

        5

        "UZİ"NİN ŞARKILARINA DANSIYLA EŞLİK ETMİŞTİ

        Aleyna Tilki de geçtiğimiz hafta Uzi'nin konserine gitmişti. Ünlü rapçiye dansıyla eşlik eden Tilki, o anları da sosyal medya hesabından yayınlamıştı.

        Ancak ilerleyen dakikalarda Uzi'nin, hayranlarına sarf ettiği sözler olay olmuştu. Uzi'nin konseri izleyenlere yasaklı madde ile ilgili özendirici söylemlerde bulunduğu iddia edilmişti.

        6

        SORGUYA ALINDI

        Rapçinin sözlerinin şikayet edilmesi üzerine konser alanına 10 kişilik narkotik polis ekibi gelmişti. Sahneden indikten sonra Uzi'nin, gençlere uyuşturucuya özendirici bir söylemde bulunduğu için narkotik ekipler tarafından sorguya alınmıştı.

        İfade sonrası rapçi, Aleyna Tilki ile birlikte görüntü vermemek için otomobillerini konser alanına çekmişti.

        7

        EVİNİ DEĞİŞTİRDİ!

        Öte yandan Aleyna Tilki, takıntılı bir hayranından dert yanmıştı. Ünlü şarkıcı, geçtiğimiz haftalarda kendisi konserdeyken bir kişinin evine geldiğini ve ailesini korkuttuğunu söylemişti.

        "En büyük cezayı talep ediyorum!" diyen Tilki, yaşananların ardından evini değiştirmişti. Ailece bir travma yaşadıklarını belirten ve konuyla alakalı Twitter hesabından yeni bir paylaşımda bulunan Aleyna Tilki, "Bu beni rahatsız edenler; evim değişti! He ama hesaplaşmak isteyen varsa direkt bana yazsın bu saatten sonra! Zaten serbest kalınıyor. Ben bizzat uğraşırım!" ifadelerini kullanmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ