Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Almeda Abazi ile Efehan Sayışman'nın kar pozu - Magazin haberleri
        1

        2017 yılında Tolgahan Sayışman ile nikah masasına oturan Almeda Abazi, geçtiğimiz yıl oğlu Efehan Sayışman'ı kucağına aldı.

        2

        İlk kez annelik duygusunu tadan Abazi, Instagram'dan oğlunun fotoğraflarını takipçilerinin beğenisine sunuyor.

        3

        Geçtiğimiz günlerde ailesiyle kar tatiline çıkan Abazi, oğluyla verdiği pozları "Yakışıklı kardan adamım" notuyla yayınladı.

        4

        Abazi'nin fotoğrafları kısa sürede binlerce beğeni aldı.

        5

        "BENİM HAMİLELİĞİMDEN HABERİM YOKTU"

        Almeda Abazi, geçtiğimiz ay özel hayatına dair bilinmeyenleri anlatırken "Benim hamileliğimden haberim yoktu" ifadelerini kullanmıştı. Abazi, şu sözleriyle dikkat çekmişti:

        Baş ağrısı yüzünden hastaneye gittim. MR falan çekildi. Sol gözüm görmemeye başladı, bulanık görüyordum. Sonuçlar geldi migren çıktı, o da hamilelikten dolayı oluyormuş. Benim hamileliğimden haberim yoktu.

        6

        "BİZ DE ALDIRMAYI DÜŞÜNÜYORDUK"

        Tolga ile hastanedeyken ufak bir kistim vardı onu da aldıracaktık, doktor ‘bu kisti alalım, ileride hamile olduğun zaman sorun çıkarabilir’ dedi. Biz de aldırmayı düşünüyorduk. Sonra doktor baktı ‘hamilelik olasılığı var mı’ diye sordu. Biz de ‘öyle bir şey mümkün değil’ dedik.

        Başka bir doktora yönlendirdi. Oraya gittik kontroller yapıldı ve doktor ‘hamilesin’ dedi. Biz şok olduk.

        7

        Ben Efe ismini çok seviyordum. Tolga da ‘Efe olsun ama sonuna ‘han’ da ekleyelim’ dedi. Çünkü onların ailede bütün erkeklerin adının sonuna ‘han’ ekleniyor. O da öyle devam etsin istedi.

        8

        "ÇOK UYKUSUZ GECELER YAŞADIM"

        İlk başlarda Tolga bana çok yardımcı oldu, çok uykusuz geceler yaşadım. Talihsizlikler oldu ‘sütüm yetmiyor’ diye paniğe kapılmıştım zor bir süreçti.

        9

        "ZOR GÜNLERDİ"

        Oğlum şu an 8 aylık. Daha birkaç aylıkken dermoid kist operasyon geçirdi, ömrümden ömür gitti. Bizim için çok zor günlerdi. Allah beterinden korusun, neler görüyoruz çok şükür oğlum iyi şimdi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ