Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANKARA (AA) - Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) koordinatörlüğünde yürütülecek Erasmus+ Gençlik Programı "Advan+AGE" projesinin ilk toplantısı, Ankara'da yapıldı.

        TVF Başkan Vekili Alper Sedat Aslandaş, TVF proje ekibi ve Ankara Üniversitesi yetkililerinin bir araya geldiği toplantıya; diğer proje ortakları çevrim içi katıldı. Toplantıda projenin genel hatları üzerinde durulurken, projenin süreç yönetimi konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.

        Açıklamada, "Avrupa Birliği Başkanlığı-Türkiye Ulusal Ajansı'na, Erasmus+ Gençlik Programı 2022 teklif çağrısı kapsamında sunulan 'Advan+AGE' projesi, bir spor federasyonu koordinatörlüğünde yürütülecek tek Erasmus+ Gençlik Programı projesi olarak Ekim 2022 tarihinde kabul edildi. Söz konusu proje, 4 farklı ülkeden 5 ortak kurum tarafından yürütülecek." bilgisi paylaşıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler