Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Havalimanlarındaki denetim hizmetleri, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Rehberlik ve Teftiş Başkanlığı koordinasyonunda, ilgili ilişkili kurum ve kuruluşların teftiş kurulu başkan ve yardımcılarının katıldığı toplantıda ele alındı.

        Devlet Hava Meydanları İşletmesinin (DHMİ) internet sitesindeki açıklamaya göre toplantı, DHMİ Teftiş Kurulu Başkanlığının ev sahipliğinde, Esenboğa Havalimanı Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi.

        DHMİ Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Hüseyin Keskin'in de yer aldığı toplantıda, denetimle ilgili güncel konular görüşüldü, müfettişlerin rehberlik görevinin önemine değinildi.

        Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Rehberlik ve Teftiş Başkanı Süleyman Hacıcaferoğlu da kurumlarda denetimin önemine işaret ederek, raporlama usul ve esaslarının standarda bağlanması konusunda çalışma yapıldığını belirtti.

        DHMİ Teftiş Kurulu Başkanı Erdinç Kahraman ise toplantıya ev sahipliği yapmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, koordinasyon toplantılarının devamının, denetim hizmetlerinin geliştirilmesine katkı sağlayacağını bildirdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler