Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Anya Taylor-Joy: Av değilim! - Magazin haberleri
        1

        'The Queen's Gambit' dizisinde canlandırdığı 'Beth Harmon' karakteriyle Altın Küre kazanan ve Emmy'ye aday gösterilen oyuncu Anya Taylor-Joy, şöhretin etkileri hakkında duygu ve düşüncelerini dile getirdi.

        2

        Edgar Wright'ın 'Last Night in Soho' filmi öncesi Tatler'a konuştu. Ünlü yıldız, yazar Martha Hayes'le yaptığı sohbette, "Pek çok kişi tatlı ve kibar ve sadece sohbet etmek istiyor ve buna bayılıyorum." diye konuştu.

        3

        "GÜVENLİ DEĞİL!"

        Başkalarıyla yaşadığı karşılaşmaların geri kalanı sorulduğunda ise 25 yaşındaki oyuncu, paparazzileri kast ederek "20'ye karşı sadece bir kişi olduğunuz başka zamanlar da var ve bu fiziksel olarak güvenli değil!" ifadelerini kullandı.

        4

        Anya Taylor-Joy, geçtiğimiz mayıs ayında 'Saturday Night Live'ı sunmak için New York'tayken yaşadığı bir olayın kendisini çok korkuttuğunu itiraf etti.

        5

        "KAÇMAK İSTEMİYORUM"

        Eve gidip ağladığını ancak durumu anladığını söyleyen Taylor-Joy bulduğu çözümü şu sözlerle anlattı:

        Ertesi sabah dışarı çıktım ve 'Merhaba, benim adım Anya. Kamerayı indirelim ve tanışalım' dedim. Ben av değilim! Kaçmak istemiyorum. Şunu tercih ederim; bunun senin işin olduğunu anlıyorum ve umarım ufak tefek bir kadın olduğumu ve şu anda korktuğumu anlayabilirsin. Bu yüzden anlaşabilir miyiz, böylece işini yapabilirsin ve ben de daha az korkmuş hissedebilirim?

        6

        Kariyerine 'Vampir Akademisi' ile başlayan oyuncu, 'Peaky Blinders', 'Emma' ve 'Yeni Mutantlar' gibi projelerde yer almıştı.

        7

        Edgar Wright'ın 'Last Night in Soho' filmiyle yeniden beyazperdede görünecek olan Anya Taylor-Joy, kısa bir süre önce de George Miller'in henüz isim verilmeyen 'Mad Max' devam filminin oyuncu kadrosuna seçilmişti.

        8

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ