Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 2019 AÖF sonuçları bu akşam açıklanır mı? Anadolu Üniversitesi Açıköğretim AÖF sınav sonuç açıklaması geldi mi...
        1

        İnternet üzerinde "AÖF sınav sonuçları" aramasını yapan öğrenciler, merakla sonuçların açıklanmasını bekliyor. AÖF sınav sonuçlarının açıklanacağı tarih henüz belli değil ancak sonuçlar, sınav tarihinden yaklaşık 15 gün içinde açıklanmaktadır.

        2

        AÖF sınav sonuçlarına, ilan edilme tarihinden itibaren 3 (üç) işgünü içinde itiraz edilebilir. Bu süre geçtikten sonra yapılan itirazlar dikkate alınmaz. AÖF öğrencileri sonuçlar açıklandıktan sonra itiraz da bulunabilirler.

        3

        Sınav Soru ve Cevaplarının İnternette Yayımlanması

        Çıkmış sınav sorularına ve cevaplarına ANADOLUM eKampüs Sisteminden erişebilirsiniz.

        https://ekampus.anadolu.edu.tr adresinden TCKN ve şifrenizle oturum açarak dersleriz üzerinden çıkmış sınav sorularını ve cevaplarını görebilirsiniz.

        4

        AÖF öğrencileri, AÖF sınav sonuçlarına yalnızca aof.anadolu.edu.tr adresindeki öğrenci otomasyonundan öğrenebilirler. Burada çıkan ekrandaki sorgulama alanlarını doldurarak sonuçlar açıklandıktan sonra ulaşabilirler.

        5

        Sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı henüz belli değil. AÖF kayıt yenileme tarihleri de açıklandı

        6

        2018-2019 Bahar Dönemi Kayıt Yenileme Duyurusu

        Kayıt Yenileme Haftası (28 Ocak- 01 Şubat 2019)

        2- Öğrenci; şifresiyle ANASİS’e girecek ve almak istediği dersleri seçecektir.

        7

        3- Öğrenci; “Kayıt Onayı Ver” butonuna basıp kayıt onayını verdikten sonra ders seçim işlemlerine devam edebilecektir. “Kayıt Onayı Ver” butonu; öğrencinin ilgili dönemdeki kayıt onayını almasını sağlayacak ve kayıt onayını aldıktan sonra bu buton gösterilmeyecektir.

        Haberi Hazırlayan: Mehmet Kılıç

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ