Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Aslı Enver'e sürpriz misafir! Önder Öztarhan ve... - Günün Magazin Haberleri
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Oyuncu Aslı Enver, rol aldığı "Sırça" adlı tiyatro oyunu ile önceki akşam seyircinin karşısına çıktı. Oyunu izlemeye gelenler arasında sürpriz isimler yer aldı.

        KULİSTE SÜRPRİZ ZİYARET

        Enver’i bir süredir aşk yaşadığı sevgilisi Önder Öztarhan, en ön sıradan annesi ile birlikte izledi. Oyun sonrası Enver’i kulisinde ziyaret eden Öztarhan, yanında getirdiği beyaz gülleri sevgilisine takdim etti.

        2

        "OYUNU BEĞENDİLER"

        Gece sonunda otoparkta elinde güllerle kameralara objektiflere yansıyan ünlü oyuncu, keyifli halleri ile dikkat çekti. Mutluluğu yüzüne yansıyan Aslı Enver, kendisini kulisinde ziyaret eden Önder Öztarhan ve annesinin oyunu beğendiklerini ifade etti.

        Enver, muhabirlerin, "En sevdiğiniz gül beyaz gül müdür?" sorusuna, "Sarı gül, kırmızı gül..." diye mırıldanarak, karşılık verdi.

        3

        AİLEYE GİRDİ

        Öte yandan Enver, geçtiğimiz hafta iş insanı sevgilisi Önder Öztarhan ile birlikte Ortaköy'deki bir mekanda yemek yemişti. Çifte, Öztarhan'ın annesi de katılmıştı.

        Mekan çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtlayan Enver, ilişkisi hakkında açıklama yapmıştı. Aslı Enver, "Her şey gayet iyi. İlişkimiz de gördüğünüz gibi çok güzel gidiyor." şeklinde konuşmuştu.

        4

        "DAHA ÖNCEDEN TANIŞTIK"

        Ünlü oyuncu, gazetecilerin, "Önder Bey'in annesi de yemekteydi. İlk defa mı tanıştınız?" sorularına yanıt vermişti.

        Enver, "Önder'in annesiyle daha önceden tanıştık. Önder de benim ailemi tanıyor." diyerek, evlilik sinyali vermişti.

        5

        "ENERJİMİ TOPLADIM"

        Alaçatı tatilinden de bahseden oyuncu, "Enerjimi topladım, dediğim gibi mutluyum." ifadelerini kullanmıştı. Enver, gazetecilerin "Yüzünüz gülüyor, ilişki yaradı size galiba." şeklindeki yorumuna ise gülerek, "Çok teşekkür ederim." sözleriyle karşılık vermişti.

        6

        AŞKLARI ALAÇATI'DA BELGELENMİŞTİ

        Aslı Enver ve Önder Öztarhan, çıktıkları tatilde ilk kez yan yana görülmüştü. Bir mekanda yemek yiyen ikiliyi, hayranları ele vermişti.

        7

        BİRLİKTELİKLERİNİ SOSYAL MEDYAYA TAŞIMIŞLARDI

        Ayrıca Aslı Enver, ilişkisinin doğrulanmasının ardından birlikteliğini sosyal medyaya taşımıştı. Enver, Instagram'dan sevgilisiyle takipleşmeye başlamıştı. Önder Öztarhan da yakın çevresine çok mutlu olduklarını söylemişti.

        8

        "HER ŞEY İLK GÖRÜŞTE OLDU"

        Öztarhan, daha önce yaptığı açıklamada, "Evet, bir ilişki başladı. Daha çok yeni. Şu an her şey yolunda, iyiyiz, güzeliz. Her şey ilk görüşte oldu." ifadelerine yer vermişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ