Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Son dakika: Aslı Enver yalnız kaldı! Önder Öztarhan'sız gala! - Magazin Haberleri
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Aslı Enver, İpek Bilgin, Cem Yiğit Üzümoğlu ve Güven Murat Akpınar’ın yer aldığı "Sırça" adlı tiyatro oyununun galası önceki akşam gerçekleşti. ABD’li yazar Tennessee Williams’ın kitabından sahneye uyarlanan oyunun galasına ünlü isimler akın etti.

        2

        YALNIZ KALDI!

        Kısa bir süre önce iş insanı Önder Öztarhan ile yeni bir aşka yelken açan Enver ise gecede yalnız kaldı. Öztarhan, sevgilisinin oyununu izlemeye gelmedi.

        Basına görüntülenmemek için gözlerden uzak birliktelik yaşamayı tercih eden ikili, bu kuralı gala gecesinde de bozmadı.

        3

        İLİŞKİSİ HAKKINDA İLK KEZ KONUŞMUŞTU

        Enver, geçtiğimiz hafta basın mensuplarının "Hayırlı olsun, ilişkiniz nasıl gidiyor?" şeklindeki sorusunu yanıtsız bırakmamıştı. Önder Öztarhan ile birlikteliği hakkında ilk kez konuşan Aslı Enver, "İyi gidiyor. İyiyim, mutluyum. Çok teşekkür ederim, çok sağ olun." demişti.

        4

        "ENERJİMİ TOPLADIM"

        Alaçatı tatilinden de bahseden oyuncu, "Enerjimi topladım, dediğim gibi mutluyum." ifadelerini kullanmıştı. Enver, gazetecilerin "Yüzünüz gülüyor, ilişki yaradı size galiba." şeklindeki yorumuna ise gülerek, "Çok teşekkür ederim." sözleriyle karşılık vermişti.

        5

        AŞKLARI ALAÇATI'DA BELGELENMİŞTİ

        Öte yandan Aslı Enver ve Önder Öztarhan, çıktıkları tatilde ilk kez yan yana görülmüştü. Bir mekanda yemek yiyen ikiliyi, hayranları ele vermişti.

        6

        BİRLİKTELİKLERİNİ SOSYAL MEDYAYA TAŞIMIŞLARDI

        Ayrıca Aslı Enver, ilişkisinin doğrulanmasının ardından birlikteliğini sosyal medyaya taşımıştı. Enver, Instagram'dan sevgilisiyle takipleşmeye başlamıştı. Önder Öztarhan da yakın çevresine çok mutlu olduklarını söylemişti.

        7

        "HER ŞEY İLK GÖRÜŞTE OLDU"

        Öztarhan, daha önce yaptığı açıklamada, "Evet, bir ilişki başladı. Daha çok yeni. Şu an her şey yolunda, iyiyiz, güzeliz. Her şey ilk görüşte oldu." ifadelerine yer vermişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ