Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Ata Demirer'in eski aşkı Aslı Turanlı: Konuşmak istemiyorum bu konuda - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Akif Yaman'ın haberine göre, şirketin 4 kuşaktır kadınlar tarafından yönetildiğini belirten Sevgi Ataman, "Bugün otomotiv, sanayi, turizm, sigorta ve ziraat sektörlerinde faaliyetlerini sürdüren büyük bir aileyiz. Bu ailede kadınların yeri çok büyük. Kaza yapıldığında karşısında kadın görenler rahatlıyor. Burada kadınlar motor, şanzıman konuşuyor. Fırsat verildiğinde her işin altından başarıyla kalkacaklarını gösteriyorlar" dedi.

        2

        Etkinlikte 7 yıllık bir döngünün başladığını anlatan ünlü astrolog ve oyuncu Hande Kazanova, önümüzdeki dönemde her şeyin değişeceğini ve bu değişim ile kadınların her alanda daha çok ön plana çıkacağını söyledi.

        3

        MAKYAJ KREASYONU HAZIRLIYOR

        Davete katılan oyuncu Ceren Hindistan, objektiflere poz verdi. İki dizi projesinin senaryosunu okuduğunu söyleyen Hindistan, "Dizi projelerim dışında dünyaca ünlü bir kozmetik firmasından teklif aldım. Şimdi firma ile bir kreasyon hazırlığı içerisindeyiz. Onların yeni sezonda marka yüzü olacağım. Görüşmelerimiz tamamlanmak üzere. Bu projemizi tamamlayıp, bir an önce çıkarmak için gün sayıyorum" dedi.

        4

        "FARUK BENİM ARKADAŞIM"

        Komedyen Ata Demirer'le sürpriz bir aşka yelken açtıktan kısa süre sonra ilişkisini sona erdiği öğrenilen Aslı Turanlı, ilk kez görüntülendi. Muhabirlerin, "Ata Bey'le olan aşkınız neden bitti?" şeklindeki sorusuna, "Hiç konuşmak istemiyorum bu konuda" cevabını verdi.

        5

        "BÖYLE BİR HABERİN ÇIKMASINA ÇOK ÜZÜLDÜM"

        Özge Ulusoy'un ayrılık yaşadığı sevgilisi Faruk Çolakoğlu'yla aşk yaşamaya başladığı iddialarına ise Turanlı, "Çok üzüldüm böyle bir haberin çıkmasına. Faruk benim gerçekten arkadaşım. Benim her fotoğrafımı beğenen arkadaşımla 'aşk yaşıyor' diye haber yapılırsa, biz iş konuşamayız. Faruk benim arkadaşım. Bu haberler asılsız" cevabını verdi.

        6

        "MUTLU VE HUZURLUYUZ"

        Geçtiğimiz sene yaşadıkları uzun birlikteliklerini noktalayan ve ilişkilerine tekrar bir şans vererek ilişkilerine geçtiğimiz ay tekrar devam etme kararı alan Hazım Körmükçü ve Zeynep Tandoğan çifti, davete el ele geldi. Ünlü ikili, "Mutlu ve huzurluyuz. Tiyatro, sinema projeleri derken bir koşuşturma içerisindeyiz. Birlikte ekran karşısına geçmemiz için bir reklam filmi teklifi aldık. Onun çalışmasını yapıyoruz" şeklindeki konuştu.