Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Belçim Bilgin: Aşı olup, eğlenmeye ve hayata devam - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Volkan Özdemir'in haberine göre; Bir derginin düzenlediği etkinliğe katılan Birce Akalay, Hatice Aslan, Aslıhan Güner, Mert Kılıç, Cansu Tosun, Gamze Topuz, Ümit Kantarcılar ve Belçim Bilgin, önceki akşam Ortaköy'de görüntülendi. Bilgin, gecede erkek kardeşi Ferhat Bilgin ile birlikte yer aldı.

        2

        "AŞI OLUP, EĞLENMEYE VE HAYATA DEVAM!"

        Mekan çıkışı basın mensuplarıyla sohbet etmeyi ihmal etmeyen Akalay, "Çok keyifli bir gece geçirdim. Yeniden ısınıp, bir araya gelmeler bence hepimizin çok özlediği şeyler. Aşıları olup, eğlenmeye ve hayata devam..." dedi.

        3

        "NETLEŞİNCE PAYLAŞACAĞIM"

        Çok fazla proje için çalıştığını dile getiren oyuncu, "Kendi geliştirdiğim projeler de var aynı zamanda. Oyuncu olarak netleşsin, ondan sonra konuşup, paylaşalım. Kendi projelerim çoğunlukla dijitale ve aynı zamanda birazcık daha sahne deneyimi üzerine. Seyirci deneyimini yaşatma hayali olan işler. Oyuncu olarak olacağım işler daha çok dijitale..." şeklinde konuştu.

        4

        2018'DE BOŞANDILAR

        Yılmaz Erdoğan ile kendisi gibi oyuncu olan Belçim Bilgin, 12 yıllık evliliklerini 2018 yılında dostça bitirmişti. Bilgin, boşanmasının ardından yapımcı Alfredo Di Blasio ile aşk yaşamaya başlamıştı.

        5

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ