Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Berkay Şahin: Ben de zorluklar yaşadım - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Şarkıcı Berkay Şahin, önceki gün Etiler'deki bir alışveriş merkezinde görüntülendi.

        2

        Şahin, gazetecileri karşısında görünce, "Sabahın köründe beni nereden buldunuz? Alkışlıyorum sizi iş azminizden dolayı" ifadelerini kullandı.

        3

        Muhabirlerin sorularını yanıtlayan şarkıcı, geçtiğimiz günlerde yaptığı "Tam pizza bile yiyemediğim günler olmuştu" açıklamasıyla ilgili konuştu.

        4

        Şahin, "O dönem bütün öğrencilerin yaşadığı zorluklar gibi ben de zorluklar yaşadım. Her insanın yaşayabileceği zorluklar yani. Abartılacak bir şey yok" dedi.

        5

        Geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programda çarpıcı açıklamalar yapan Berkay Şahin, "Yıllar önce hayalim bir Vosvos alıp, borcunu taksitle ödemekti. Üniversitede üç arkadaş 1000 TL’lik ev kirasını veremezdik. Asla bütün pizza yiyemez, dilim alırdık" ifadelerini kullanmıştı.

        6

        Parasının yetmediği için taksiye binemediğini söyleyen şarkıcı, "Bu yüzden şimdi arabalarımla gündeme gelince rahatsız oluyorum. Sahibi olduğum her şeyin kıymetini de çok iyi biliyorum” şeklinde konuşmuştu.