Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Mondihome Kayserispor Kayseri'de maç sonu olay! Beşiktaş'tan açıklama... - Mondihome Kayserispor Haberleri

        Süper Lig'in 16. haftasında Kayserispor'u 2-0 yenen Beşiktaş'ın ikinci başkanı Adnan Dalgakıran mücadelenin ardından flaş açıklamalar yaptı ve siyah-beyazlı kulübün yöneticilerinin bulunduğu locaya saldırı gerçekleştiğini belirtti. Dalgakıran'ın açıklaması şöyle:

        "Burada çok vahim bir olay yaşadık. Son dakikadaki gerginlikten sonra, yöneticilerimizin locası, Türkiye Cumhuriyeti Milletvekili sıfatı taşıyan bir şahıs ve kardeşi tarafından basıldı, iki yöneticimiz yumruklandı. Bu çok acı bir şey, burası patagonya değil. Biz kendilerinden davacı oluyoruz, o milletvekili ve kardeşinden. Kamera kayıtlarını istedik. Ülkenin parlamentosunda bu ülkenin insanlarını temsil eden insanlar loca basıp adam dövmeye kalkarsa, bu camia bunun hesabını sorar."

        REKLAM

        KAYSERİSPOR SÖZCÜSÜ TOKGÖZ: İSTENMEYEN OLAYLARI, BEŞİKTAŞLI YÖNETİCİLER ATEŞLEDİ

        Kayserispor Basın Sözcüsü Mustafa Tokgöz de mücadelenin ardından açıklamalar yaptı ve şunları söyledi:

        "İlk ateşin çıkma yeri, Sergen hocanın yaptığı el hareketi. Sergen hoca buranın da ekmeğini yemiştir. Bazen dikkatli olmak gerekiyor. Bulunduğumuz konum itibarıyla gergin bir maç oynuyoruz. Türk kültüründe misafirin bir adabı olmalı. Maç içinde Beşiktaşlı yöneticiler sürekli bir bağırma, sürekli bir laf atma... Kulüp yöneticilerinin olgun olması gerekiyor. Biz olgun davrandık Kayserisporlu yöneticiler olarak. İstenmeyen olayları ateşlediler. İnatlarını sürdürdüler. Maalesef büyük bir gerginlik yaşandı. Ben saldırıyı görmedim. Eğer bir saldırı varsa ortaya çıkacak. Milletvekilimiz koridordaydı, bir yakınlaşma yoktu. Öyle bir şey olduğunu iddia ediyorlar ama ne olduğu belli değil. Ortaya çıkar.

        BEŞİKTAŞ'TAN KINAMA

        Beşiktaş konuya dair resmi internet sitesinden bir açıklama yaptı. Siyah-beyazlıların sitesinden yapılan açıklamada "Kulübümüz, Yönetim Kurulu Üyelerimize saldırıda bulunan kişiler hakkında hukuki süreç başlatacak ve sürecin sonuna kadar takipçisi olacaktır" ifadeleri yer aldı. Beşiktaş'ın açıklaması şöyle:

        "Futbol Takımımızın Süper Lig’in 16. haftasında Hes Kablo Kayserispor ile oynadığı müsabakayı izlemek üzere Bş. Bld. Kadir Has Stadyumu’nda bulunan Yönetim Kurulu Üyelerimize, karşılaşmayı takip ettikleri locada saldırıda bulunan kişileri şiddetle kınıyoruz.

        Saldırıyı gerçekleştirenlerin ne Kayseri şehrimizi ne de Kayserispor camiasını temsil etmediklerini biliyor, futbolun güzelliğine gölge düşüren bu tür olayların bir daha asla yaşanmamasını temenni ediyoruz.

        Yönetim Kurulu Üyelerimize yapılan saldırıdan en az bizim kadar üzüntü duyduğuna yürekten inandığımız Kayserispor Camiasının Başkanı Sayın Berna Gözbaşı, Başkanımız Sayın Ahmet Nur Çebi’yi telefonla arayarak üzüntülerini ifade etmiştir.

        Kulübümüz, Yönetim Kurulu Üyelerimize saldırıda bulunan kişiler hakkında hukuki süreç başlatacak ve sürecin sonuna kadar takipçisi olacaktır."

        MİLLETVEKİLİ ERSOY: ADNAN DALGAKIRAN YALAN SÖYLÜYOR

        MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Süper Lig'in 16. haftasında yapılan Hes Kablo Kayserispor-Beşiktaş karşılaşması sonrası çıkan olaylarla ilgili, "Benim hiç kimseye şahsi olarak müdahalem olmadı ama terbiyesizlik yapan kendileri. Bizim Beşiktaş Kulübüyle bir sıkıntımız olmaz, olamaz." dedi.

        Ersoy yaptığı açıklamada, Beşiktaş yöneticisi Adnan Dalgakıran'ın "saldırıya uğradık" sözlerinin gerçeği yansıtmadığını belirtti.

        Karşı grubun kendilerine küfür ettiğini ve bunun üzerine tartışma yaşandığını ifade eden Ersoy, şunları kaydetti:

        "Beşiktaş yöneticisi Adnan Dalgakıran yalan söylüyor. Onlar bizim bulunduğumuz gruba doğru küfür ettiler. Biz de etmeyin dedik. Orada bir kargaşa çıktı. Benim hiç kimseye şahsi olarak müdahalem olmadı ama terbiyesizlik yapan kendileri. Bizim Beşiktaş Kulübüyle bir sıkıntımız olmaz, olamaz. Ama ortada yalan söyleyen bir yönetici var. Hakem hataları çok bariz. MHK'nin buna dikkat etmesi gerekiyor. Biz Kayserispor'un her zaman yanındayız ve olmaya da devam edeceğiz."

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ