Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş'tan son dakika transfer haberleri - Yeni golcüyü İtalyanlar duyurdu - Beşiktaş Haberleri
        1

        Calciomercato'da yer alan habere göre Beşiktaş, geçtiğimiz yıl Roma'da kiralık olarak forma giyen Hırvat golcü Nikola Kalinic ile yakından ilgileniyor.

        2

        Haberde Beşiktaş'ın Atletico Madrid'e satın alma opsiyonlu kiralama teklifinde bulunacağı ve ardından Kalinic ile görüşmelerin başlayacağı ifade edildi.

        3

        Nikola Kalinic geride bıraktığımız sezonda Roma'da 19 maça çıktı. Hırvat golcü bu karşılaşmalarda 5 gol atarken 2 de asist yaptı.

        4

        LJAJIC'E 2 TALİP

        Beşiktaş'ın 6.5 milyon Euro'ya Torino'dan aldığı Adem Ljajic'e Vissel Kobe ve West Bromwich talip oldu.

        5

        Ljajic'in 3.2 milyon Euro'luk maaşından kurtulmak isteyen Beşiktaş görüşmelerini sürdürüyor.

        6

        NDIAYE'DE SONA DOĞRU

        Beşiktaş, Stoke City’den Badou Ndiaye’yi kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

        7

        İngiliz basınına yansıyan haberlere göre; Siyah-Beyazlılar, 2 milyon Euro satın alma opsiyonu ile Ndiaye’yi kiralayacak.

        8

        ONYEKURU İDDİASI

        Fabrice N'Sakala, Welinton ve son olarak da Bernard Mensah'ı kadrosuna katan Beşiktaş, gözünü Henry Onyekuru'ya dikti.

        9

        Yeni sezona güçlü bir kadroyla başlamak isteyen Beşiktaş'ta yönetim, Nijeryalı kanat oyuncusu Henry Onyekuru'yu kiralık olarak renklerine bağlamak için Monaco'ya resmi teklif yaptı.

        10

        GÖKHAN TÖRE

        Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, siyah-beyazlı kulübün yeniden renklerine katmak istediği Gökhan Töre ile ilgili açıklamalarda bulundu.

        11

        Başkan Gevrek, "Beşiktaş, Gökhan Töre'yi istiyorsa bonservis verecek. Kulüp tarafından resmi bir teklif gelmedi ama Sergen hoca beni arayıp Gökhan Töre'yi talep etti. Takasta maaşını karşılayabilecek oyuncu olursa, Beşiktaş'tan isteriz. Tyler Boyd ve Umut Nayir olabilir. Gökhan Töre de bize Beşiktaş'a gitmek istediğini söyledi" diye konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ