Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Son dakika: Bestemsu Özdemir: Yağız İzgül ile hiçbir şey yaşamadık!
        1

        Ünlü oyuncu Bestemsu Özdemir (29), iki ay önce şef Yağız İzgül ile el ele yakalanmıştı. Yeni bir ilişkiye başladığı düşünülen Özdemir, kısa bir süre sonra birlikteliğinin sona erdiğini duyurmuştu.

        Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Önceki gün Bebek Sahili'nde objektiflere takılan Bestemsu Özdemir, sahiplendiği köpeği ile yürüyüş yaptı.

        2

        "YENİ GÖRÜŞMELERE BAŞLADIM"

        Ardından muhabirlerle sohbet etmeyi de ihmal etmeyen oyuncu, "Bir çocuk festivali var, onun için görüşme yaptık. Dizimiz yeni bitti. Yeni görüşmelere başladım." şeklinde konuştu.

        3

        "DAHA DİKKATLİ YAŞAYACAĞIM"

        Geçtiğimiz günlerde yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle hastanelik olan Özdemir, "Daha dikkatli yaşayacağım, daha sağlıklı besleneceğim. Ara ara kontrole gidiyorum. Genetik zayıfım, annem de zayıf. Çok zayıflıkla alakalı değil." diyerek, durumunun iyiye gittiğini dile getirdi.

        4

        "HİÇBİR ŞEY YAŞAMADIK"

        Yağız İzgül ile ilgili soruları da cevaplayan ünlü isim, "Yoktu zaten bir şey. Konuşmaya başladığımız bir dönemde, hiçbir şey yaşamadım. 'Sevgilim' diyebileceğim bir şey yok. Olunca elinden tutar, size de gösteririm." açıklamasını yaptı.

        5

        "DAHA SONRA DETAYLI BİR AÇIKLAMA YAPACAĞIZ"

        Daha önce Can Aydın ile ilişkisini noktalayan oyuncu Bestemsu Özdemir, iki ay önce şef Yağız İzgül ile Levent'teki bir mekana girerken görüntülenmişti. İkili, gazetecileri karşılarında görünce kısa süreli bir şok yaşamıştı.

        Çift, mekan çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtsız bırakarak, hızlıca araçlarına binmişti. Özdemir ile İzgül, muhabirlere, "Arkadaşlar daha sonra detaylı bir açıklama yapacağız." diyerek, oradan ayrılmıştı.

        6

        "ÇOK TALİHSİZ BİR ŞEY OLDU BENİM İÇİN"

        Kısa bir süre sonra objektif karşısına geçen Bestemsu Özdemir, gazetecilere, "Çok yeni bir şeydi. Daha tanışma aşamasında yemek yediğimiz bir evrede yakalandık zaten. Ertesi gün magazin haberleri çıkınca görüşmeyi kestik. Çok talihsiz bir şey oldu benim için." açıklamasını yapmıştı.

        7

        "ÇOCUK SAHİBİ OLMAK İSTİYORUM"

        Öte yandan Bestemsu Özdemir, basın mensuplarının, "Hayatınızda biri var mı, ileride evlilik düşünüyor musunuz?" sorularına, "Evlenmek tabii ki istiyorum. Çocuk sahibi olmak, bir aile sahibi olmak istiyorum. Şu an hayatımda kimse yok. Tamamen iş odaklıyım." cevabını vermişti.

        8

        "KÖTÜYÜ OYNAMAKTAN KEYİF ALIYORUM"

        Özdemir, rol aldığı dizilerde kötü karakterleri oynamayı sevdiğini ve bu durumun kendisine alan yarattığını belirtmişti.

        Oyuncu, "Kötüyü oynamak inanılmaz keyifli, oynarken çok eğleniyorum. Ben sevdim kötüyü oynamayı, kötü iyiymiş. İyi kız da tamam, güzel ama kötüyü oynamak daha alan sağlıyor. Hem akılda kalıyor, hem benim için daha fazla alandemek, bu da avantaj..." şeklinde konuşmuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ