Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Burçin Terzioğlu: Hemen başlayabilirim - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; oyuncu Burçin Terzioğlu, Beşiktaş'taki bir alışveriş merkezinde objektiflere takıldı.

        2

        Bir mekanda kadın arkadaşlarıyla oturan Burçin Terzioğlu, gazetecilerin kendisini beklediğini görünce, "Beklemeyin, konuşalım. Boş yere yorulmayın" diyerek habercilerin sorularını yanıtladı.

        3

        "HEMEN BAŞLAYABİLİRİM"

        Yeni dizisinin final yapmasıyla ilgili, "Söylenecek çok bir şey yok. Hayırlısı, şu an dinleniyorum" sözlerini sarf eden Terzioğlu, "Yeni bir proje olur mu?" sorusuna ise, "Nadasa çekilme gibi bir durumum yok. Dinleniyorum ama güzel bir proje gelirse hemen başlayabilirim" diye yanıt verdi.

        4

        Oyuncu Burçin Terzioğlu ile İlker Kaleli’nin 'Poyraz Karayel' dizisinde başlayan aşkları eylül ayında bitmişti. Çift 3,5 yıllık birlikteliğin ardından ilişkilerini noktalamıştı.

        5

        Bir dergiye açıklamalarda bulunan Terzioğlu, evlilik hakkındaki düşüncelerini açıklamıştı. Terzioğlu, "Evlilik kelimesi ile yakınlığınız ne boyutta?" sorusuna şu yanıtı vermişti:

        6

        "EVLİLİK UZAKTAN AKRABAM OLUR"

        Uzaktan akrabam olur! Eski yıllardan tanıdığım için görmek adına efor harcamıyorum. Yaşadıklarımı attım, haybeye devam ettim yürümeye. Ne takılıp düştüğüme hayıflandım, ne koşup coştuğuma şımardım. Çıkacaksa karşıma beni mutlu edeceğine inandığım biri, denerim imza atmayı. Onun da bunu çok istemesi lazım tabii.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ