Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Camila Cabello ile Shawn Mendes ayrıldı - Magazin haberleri
        1

        Yaklaşık 2 yıldır aşk yaşayan Camila Cabello-Shawn Mendes çiftinden beklenmedik bir haber geldi. İkili, ayrılık kararı aldıklarını duyurdu. Instagram hesaplarından ortak bir açıklama yayınlayan Cabello ile Mendes, hayranlarını şaşırttı.

        2

        "ROMANTİK İLİŞKİMİZİ BİTİRMEYE KARAR VERDİK"

        Çift, paylaşımlarında, "Romantik ilişkimizi bitirmeye karar verdik ama insan olarak birbirimize olan sevgimiz her zamankinden daha güçlü." ifadelerine yer verdi.

        3

        "BİRBİRİMİZİN EN İYİ ARKADAŞI OLACAĞIZ"

        İlişkilerine, birbirlerinin en iyi arkadaşı olarak başladıklarını belirten Cabello ve Mendes, bundan sonra da iyi arkadaş olmaya devam edeceklerini dile getirdi. İkili, ilişkileri sırasında kendilerine gösterilen destek nedeniyle de sevenlerine teşekkür etmeyi ihmal etmedi.

        4

        "AŞKIMIZ TROLLERE YENİLMEDİ" DEMİŞTİ

        İnternetteki kullanıcıların olumsuz yorumları nedeniyle zor günler geçiren çift, geçtiğimiz hafta terapiye giderek, bu sorunu aştıklarını ifade etmişti. İlişkisiyle ilgili de açıklama yapan ünlü şarkıcı, "Sırrımız birbirimize şeffaf olmak." demişti.

        5

        SEVGİLİSİNİN AYAĞINI ÖPTÜ

        Shawn Mendes, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde ilginç bir paylaşımda bulunmuştu. Yayınladığı fotoğrafta Cabello'nun ayağını öptüğü görülen Mendes, "Çünkü seni seviyorum." ifadelerini kullanmıştı.

        6

        5 YIL BEKLEDİ

        Pandemi dönemini Camila Cabello ile birlikte geçiren Mendes, Access Hollywood'a samimi açıklamalarda bulunmuştu. Kanadalı şarkıcı, Cabello'ya onu sevdiğini söyleyebilmek için 5 yıl beklediğini açıklamıştı.

        7

        "REDDEDİLME KORKUSU YAŞADIM"

        Shawn Mendes, "Sevdiğiniz kadına bunu söylemek çok fazla cesaret gerektiriyor. Tam 5 yıl boyunca onun beni reddedeceği korkusunu yaşadım." demişti. Şarkıcı, bu kadar uzun süre beklemesinin nedenini ise Cabello tarafından reddedilme korkusu olduğunu belirtmişti.

        Shawn Mendes, o dönemlerde sevgilisine duyduğu aşkı açıklamaya kendini hazır hissetmek için beş yıl ısınma süresi geçirdiğini de espirili bir dille anlatmıştı.

        8

        ŞARKILARI SEVGİLİSİ İÇİN YAZMIŞ

        Ünlü isim, bir televizyon kanalı için hazırladığı belgeselde de yazdığı bütün şarkıların sevgilisi için olduğunu söylemişti.

        9

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ