Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Can Bonomo'dan 'Roman' paylaşımı: Fırıldak dönmeyi öğrendi - Magazin haberleri
        1

        Oyuncu Öykü Karayel ile mutlu bir evlilik sürdüren şarkıcı Can Bonomo, nisan ayında oğlu Roman'ı kucağına alarak, ilk kez babalık duygusunu yaşamıştı.

        2

        "FIRILDAK DÖNMEYİ ÖĞRENDİ"

        Roman'ın yüzünü henüz göstermeyi tercih etmeyen Bonomo, oğlu ile paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Ünlü şarkıcı, eşi ve Roman'la birlikte yer aldığı bu fotoğrafı Instagram'dan yayınladı. Can Bonomo'nun "Fırıldak dönmeyi öğrendi." notunu düştüğü gönderi takipçilerinden 100 binden fazla beğeni ve yorum aldı.

        3

        "BENİM İYİ YANIM"

        Bonomo, bugün 31 yaşına basan eşinin doğum gününü de kutlamayı ihmal etmedi. Karayel ile sarıldıkları pozu sosyal medya hesabından yayınlayan ünlü şarkıcı, paylaşımına, "Doğum günü kızı... Benim iyi yanım... Roma Kraliçesi..." notunu düştü.

        4

        "BANA BENZİYOR"

        Öte yandan 34 yaşındaki şarkıcı, baba olma hissiyatıyla ilgili, "Çok başka bir duygu... Daha dünyaya geleli doksan gün oldu, beni bıraksan saatlerce onunla ilgili konuşabilirim. Bir de oğlum tıpkı bana benziyor. Annesine de benzeyebilirdi ama benim kopyam gibi kendisi." ifadelerini kullanmıştı.

        5

        "HİÇ SIKILMAYACAĞIM BİR YOLCULUĞA ÇIKMIŞIM GİBİ..."

        Karayel, Bonomo ile ilişkisini, "Hem çok aynıyız hem de çok farklıyız. Aynı olduğumuz taraflarımız bana güven duygusu veriyor. Farklı olduğumuz taraflarımızsa beni çok heyecanlandırıyor. Sanki hiç sıkılmayacağım bir yolculuğa çıkmışım gibi..." sözleriyle anlatmıştı.

        6

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ