Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Cem Yılmaz oğlu Kemal ile tatilde - Magazin haberleri
        1

        Ünlü komedyen Cem Yılmaz (49), oğlu Kemal (9) ile birlikte soluğu Bodrum'da aldı.

        2

        Oğluyla birlikte denizin ve güneşin keyfini çıkaran Yılmaz, birlikte çekildikleri fotoğrafı da Instagram'dan "Müq beach" notuyla yayınladı. İkilinin, baba-oğul pozu kısa sürede sosyal medyada yoğun ilgi gördü.

        MÜQ NE DEMEK?

        Müq, 'Mükemmel' kelimesinin yerine bir kısaltma olarak kullanılmaktadır.

        3

        DOLAR DEĞİL, TL İLE ÖDEMEK İSTEDİ

        Öte yandan Cem Yılmaz, eski eşi Ahu Yağtu'ya ödediği 10 bin dolarlık nafakanın azaltılıp, 40 bin TL olmasını talep etmişti. Yılmaz, nafakayı dolar bazında değil, Türk lirası olarak ödemek istemişti. Mahkeme de ünlü komedyenin talebini kısmen kabul ederek, 70 bin TL nafaka ödemesine karar vermişti.

        MAHKEMEYE BAŞVURMUŞTU

        Cem Yılmaz, 2013 yılında dolar 1,90 iken 19 bin TL nafaka ödüyordu. Yılmaz, yıllar içerisinde artan döviz kuruyla 145 bin TL'ye yükselince mahkemeye başvurarak, indirim istemişti.

        4

        ANLAŞMALI BOŞANMIŞLARDI

        Yağtu ile Yılmaz, 20 aylık evliliklerini 2013 yılında bitirmişti. Ünlü komedyen, eşine boşanırken 500 bin dolar tazminat ödemişti. Yılmaz, ayrıca Ahu Yağtu'ya üç gayrimenkul de vermişti.

        5

        "PANAYIR HAVASINDA DİZİ ÇEKTİK"

        Geçtiğimiz aylarda Fatih Altaylı'nın konuğu olan Cem Yılmaz, 'Erşan Kuneri' ve son stand-up'ı 'Diamond Elite Platinum Plus' ile ilgili samimi açıklamalarda bulunmuştu.

        Yapımcılığını ve başrolünü üstlendiği 'Erşan Kuneri' ile ilgili konuşan ünlü komedyen, "Erşan Kuneri' iki dakikalık bir karikatür ve figürdü. Bir karakteri böyle genleştirip, bütünüyle bir hale getiriyorsam arkadaşlarımla paylaşıyorum. Diyorum ki; 'Böyle bir tayfa olsun, böyle bir maceraya girsinler'. Herkes kıpırdanmaya başlayınca, 'Ben böyle bir karakter miyim?' deyince, 'Tamam o zaman' diyoruz ve çekmeye başlıyoruz. Sekiz bölümlük bir dizi. İçerisinde filmler ve bu arkadaşlar grubunun neler yaşadığına dair drama var. Karma bir format aslında ama genel tanımı dizi. İşin mutfağıyla ilgili duyduğumuz o anektodlarla şahsına münhasır adamlar yaratmaya çalıştık. Kadın oyuncularımız Ezgi Mola, Nilperi Şahinkaya ve Merve Dizdar da çok önemli isimler. İşe çok can kattılar. O yüzden mutluyum. Panayır havasında bir set yaşadık." demişti.

        6

        Erotik film yapımcısı olan 'Erşan Kuneri'nin hikayesi anlatılan diziyle ilgili Yılmaz, sözlerini şöyle sürdürmüştü:

        Bir sürü şeyden içimiz kararıyor. Biraz serserilik o kadar özlenen bir şey ki... Yaşımız icabı biraz terbiyelenme bekleniyor ama hayatın da bir supaba ihtiyacı var olduğunu düşünüyorum.

        7

        "ORGANİK BAĞ KURMA DERDİNDEYİM"

        Cem Yılmaz, Fatih Altaylı'nın "Sende eski Türk Sineması takıntısı var." yorumu üzerine ise şunları aktarmıştı:

        Mizah üretiminde ve sinemada zincir kopuk. Sahnede, tiyatroda yine usta-çırak ilişkisi var ama sinemada pek yok. Organik bir bağ kurma derdindeyim. Bir şey unutulunca gerçekten o zaman ölüyor. Eğer bir komedi de olsa bir film yapıyorsan, şimdinin teknolojisini kullanarak o stili anmak istiyorum. Film üretenlerinin çok azının bizim sinemayla bağı olduğunu görüyorum. Bu çok irkiltiyor beni. Sadece eğlence filmi yapanların değil, hüzünlü bir festival filmi yapanın da bir bağı olsa iyi olur diye düşünüyorum.

        8

        "SON STAND-UP'IM ZAMANIN RUHUNU TAŞIYOR"

        Netflix'te yayınlanan son stand-up'ı 'Diamond Elite Platinum Plus' hakkında da konuşan Yılmaz, gelen eleştirilere yanıt vermişti.

        Ünlü komedyen, "Çok izlenmesinin bir önemi yok ama çok çok izlendi. Bu formatta tek bir kişi çıkıyor, bir şeyler anlatıyor. İnsanların 65-70 dakika alışkan olduğu bir şey. Dijital platformlar bu sürelerdeki işleri satın alıyor. Benim gösterim 140 dakika, onu 90 dakikaya indirmemi rica ettiler. Aslında ben istemedim, çünkü materyal geniş ve öyküseldi. Eskiye nazaran daha yavaş bulanlar oldu. Halbuki şunu unuttular; Pandemi zamanıydı. Hayatımda ilk defa yarı doluluktaki salonda sahneye çıkıyorum. İnsanlar maskeli. Maskeden güleni göremiyorsun. Herkesin ilk defa tecrübe ettiği bir şeydi. Dolayısıyla biraz zamanın ruhunu taşıyor. Seni biraz yavaşlatıyor. Ben yaptığım işten çok eminim. Benim yaptığım işim muadili bir ışık arıyorum. Bir sürü genç insanı takip ediyorum, izliyorum, onlara destek olmaya çalışıyorum. Gayretim var bunlarla ilgili. Veteranlığı yakıştırabilirler bu hoş bir şey. Benim çıraklık dönemim çok kısa oldu. 95 yılında başladım. 'Hiç komik değil' dendi, sonra 'Çok komik' ardından da 'Hiç komik değil' oldu. (Gülüyor) Bu da hayatın bir döngüsü. 20 yaşındaki bir çocuktan daha enerjik, daha fırlama ve daha parlak olmam bekleniyor." ifadelerini kullanmıştı.

        9

        "BABA SEN ÖLSEN MİLLETİN IQ'SÜ DÜŞER!"

        Yılmaz, kendisine yapılan 'şişman' yorumlarıyla ilgili oğlu Kemal'in esprisini de şu sözlerle anlatmıştı:

        Baba görüyorum gazetelerde senin için, 'yaşlı şişman' diyorlar. Sen harika bir adamsın ya! Olur mu öyle şey, ben her zaman yanındayım, sen ölsen milletin IQ'sü düşer.

        10

        "BÖYLE ŞEYLERE ÇOK ÜZÜLÜYORUM"

        Cem Yılmaz ayrıca, Metin Akpınar'ın "Çok zeki çocuk, mükemmel işler yapıyor. Ama aktör kumaşı zayıf. Olmak zorunda değil. Stand up da aktörlük gerekmiyor." sözleri ilgili çıkan haberlere de açıklık getirdi. Yılmaz, "Demet Akbağ'ın 'Aydınlıkevler' oyununun galasında Metin (Akpınar) Ağabey ile birlikteydik. 'Metin Akpınar sana şunu dedi' falan diye bir hadise yaptılar... Böyle şeylere o kadar üzülüyorum ki... Allah rahmet eylesin Ferhan (Şensoy) Ağabey ile ilgili de böyle şeyler yapıyorlardı. Biz bu işlerin çoluk çocuğuyuz... Hayatımız Metin Akpınar'ı izleyerek geçti." demişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ