Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İtalya Cristiano Ronaldo, yeniden tecavüzle suçlanıyor - Futbol Haberleri

        Bu yaz Real Madrid'den ayrılarak Juventus'a transfer olan Cristiano Ronaldo yüz kızartıcı bir suç ithamıyla karşı karşıya! Amerika Birleşik Devletleri vatandaşı olan Kathyrn Mayorga, ünlü futbolcunun 2009 yılında kendisine tecavüz ettiğiniiddia etmişti.

        Almanya'da yayın yapan Der Spiegel, 1,5 yıl Football Leaks adlı sızıntı belgelere dayanarak Portekizli yıldızın, ABDli bir kadına tecavüz ettiğini öne sürmüş ancak kadının ismini açıklamamıştı. 34 yaşındaki Mayorga, Der Spiegel'e yaptığı açıklamada Las Vegas'taki Rain Club adlı gece kulübünde Ronaldo'nun kendisine bir içki ısmarlamasının ardından tanıştığını ve Portekizli futbolcunun kendisini odasına davet ettiğinibelirtmişti.

        REKLAM

        Dünyaca ünlü futbolcunun kendisini cinsel ilişkiye zorladığını öne süren Mayorga, "Seks yapmak istemediğimi söyledim ama 'Hayır' dememe rağmen bana tecavüz etti" dedi. İlkokul öğretmeni olan Mayorga, yaşananlardan dolayı işini bırakmak zorunda kaldığını da dile getirmişti.

        Las Vegas polisi, 2009 yılında Cristiano Ronaldo'nun Birleşik Devletler'de bir kadına tecavüz ettiği iddasını bir kez daha gündemine aldı.

        Avukat Leslie Mark Stovall, Ronaldo'nun müvekkili Kathrin Mayorga’ya tecavüz ettiği gerekçesiyle geçen hafta şikayette bulundu. Las Vegas Polis Departmanı, "Eylül 2018 itibariyle dava bir kez daha açıldı. Dedektiflerimiz, kurbanın ifadeleri doğrultusunda araştırmalarına başladı." açıklamasını yaptı.

        Ronaldo iddialara instagram hesabından yaptığı yayında "Benim ismimi kullanarak ünlü olmak istiyorlar. Ben mutlu ve huzurlu bir insanım." ifadelerini kullandı.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ