Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Cyle Larin kimdir, kaç yaşında nerelidir? Cyle Larin Dilan Çiçek'e DM attı!

        Beşiktaş'ın Kanadalı futbolcusu Cyle Larin takım arkadaşlarının Çukur dizisini izlediği sırada güzeloyuncu Dilan Çiçek'ten hoşlanıp takibealdı. Cyle Larin, Dilan Çiçek Deniz'e Instagram DM'den " Çok güçlüyüm, çok zenginim ve Kanadalıyım" yazdığı iddia edildi. PekiCyle Larin kimdir, kaç yaşında nerelidir?

        CYLE LARIN KİMDİR?

        Cyle Larin(d. 17 Nisan 1995),Beşiktaştakımındaforvetpozisyonunda görev yapanKanadalıfutbolcudur. Profesyonel kariyerineSigma FC kulübünde başladı. Daha sonra sırasıylaOrlando City,Beşiktaşkulüplerinde oynadı.

        Beşiktaş Kariyeri

        Ocak 2018'de Larin,Beşiktaş'la anlaşarakTürkiye'ye geldi. Beşiktaş ile antrenmanlara çıksa da bir süre Orlando City ile anlaşmazlık olduğu için lisansının çıkması zaman aldı. Sezonun sonlarına doğru kadroya girmeye başlayan Larin, 7 Nisan 2018'deGöztepeile oynanan maçın son 7 dakikasında oyuna girerek ilk kez Beşiktaş forması giydi. Oyuna girdikten 3 dakika sonra da Beşiktaş için ilk golünü attı. Sezon sonundaSivassporile oynanan maçta hat-trick yaparak sezonu kapattı.

        26 Temmuz 2018'deB36 Tórshavnile oynananUEFA Avrupa Ligimaçında forma giyerek ilk Avrupa maçına çıktı. Bu maçın rövanşında Beşiktaş maçı 6-0 kazanırken, Larin hat-trick yaptı. BöyleceDemba Ba'dan sonra Beşiktaş formasıyla Avrupa'da hat-trick yapan ikinci futbolcu oldu. Ancak daha sonraki maçlarda istenilen performansı gösteremeyerek sezonu yedek kulübesinde geçirdi.

        Haberi Hazırlayan: Fatih Berktaş
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ