Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Damla Ersubaşı estetiklerini tek tek açıkladı - Magazin haberleri
        1

        Ünlü oyuncu Damla Ersubaşı, şiddet gördüğü iddiasıyla eşi Mustafa Can Keser'den geçtiğimiz yıl boşanmıştı. Ayrılık sonrasında hızla kilo vermeye başlayan ve imaj değişikliğine giden Ersubaşı, estetik yaptırdığını da açıkladı.

        2

        ESTETİKLERİNİ TEK TEK AÇIKLADI

        Değişimiyle sık sık gündeme gelen Ersubaşı, operasyon sonrası objektif karşısına geçti. 28 yaşındaki ünlü oyuncu, "Elmacık kemiğime, yanağıma, dudağıma, çeneme, burnuma dolgu yaptırdım. İstediğiniz kadar 'Dudakları dolgu' diyebilirsiniz. Doğru, yalan değil. Yaptırdım... Botoksum da var. 30'a iki kala tribine girdim." ifadelerini kullandı.

        3

        "İSTEYEN İSTEDİĞİNİ SÖYLEYEBİLİR"

        Ersubaşı, "İsteyen istediğini söyleyebilir, ben şu an böyle çok mutluyum. Yüzüm hala şiş. Tam oturması bir haftayı buluyormuş, o yüzden çok bahsetmedim size. İyiki de yaptırdım." diye konuştu.

        4

        "BURNUMU YAPTIRACAĞIM"

        Takipçilerinin sorularını yanıtlayan ve iki çocuk annesi olan Ersubaşı, "Yüzüne neden bu kadar estetik yapıyorsun?" sorusuna, "Yüzümde sadece göz altı ışık dolgusu ve alnımda botoks var. Onu da iki ay önce yaptırdım ilk kez. Yani anlamak istemediğiniz bir şey; dudağımda dolgu yok. Burnum da estetik değil ama yaptıracağım. Özellikle burnumu..." yanıtını vermişti.

        5

        Damla Ersubaşı, "Burnun zaten estetikli" yorumunu yapan bir takipçisine ise, "Yok, değil. Sadece güzel photoshop yapıyorum" cevabını vermişti.

        6

        ESKİ EŞLER TATİLDE

        Öte yandan tatil için Bodrum'u seçen Ersubaşı, geçtiğimiz günlerde eski eşi Mustafa Can Keser ve çocuklarıyla Türkbükü'nde görüntülenmişti. Ersubaşı ve Keser, kızlarıyla denizde eğlenceli anlar yaşamıştı.

        7

        İkili, daha sonra çocuklarını plajda bıraktıktan sonra denize birlikte girmişti.

        8

        "BARIŞMADIK"

        Ersubaşı gazetecilerin, "Barıştınız mı?" sorusuna, "Arkadaşlar biz barışmadık. Her zamanki gibi çocuklarımız için bir araya geldik" demişti.

        9

        'İHANET' İDDİASI

        Ersubaşı, geçtiğimiz yıl ihanet iddialarıyla gündeme gelen eşini affetmiş ve evliliğini devam ettirme kararı almıştı. Ancak tarafların beraberliği uzun sürmedi ve boşandı.

        Avukatlar, tarafların fikren ve ruhen anlaşamadığını, bu nedenle evlilik birliğinin temelinden sarsıldığını belirtti.

        10

        VELAYET ANNEDE

        Ersubaşı, mahkemeye bir de anlaşmalı boşanma protokolü sundu. Protokole göre tarafların 2 çocuğunun velayeti annede kaldı. İkilinin, Zehra ve Zeynep Nisa adında iki kızları bulunuyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ