Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Demet Evgar ve Levent Babataş kızları Mavi için alışveriş turunda
        1

        Geçtiğimiz mart ayında Emirgan'daki evinde düzenlediği sade bir nikahla yaşamını işletmeci Levent Babataş'la birleştiren oyuncu Demet Evgar'ın, bebek beklediği ortaya çıkmıştı.

        2

        MAVİ BEBEK İÇİN ALIŞVERİŞ TURU

        'Mavi' adını vereceği kızını kucağına almaya hazırlanan 41 yaşındaki oyuncu, eşiyle birlikte önceki gün İstinyePark'ta görüntülendi. Koronavirüs salgınına karşı taktıkları maskeyle tedbiri elden bırakmayan çift, kızları için oyuncak ve bebek kıyafetleri satan mağazaları dolaştı.

        3

        Basın mensuplarına selam vermeyi ihmal etmeyen Evgar ile Babataş, keyifli halleriyle dikkat çekti. Çift, alışverişlerini tamamladıktan sonra evlerinin yolunu tuttu.

        4

        DEMET EVGAR'IN HEYECANI BÜYÜYOR

        Öte yandan Demet Evgar, geçtiğimiz ay büyüyen karnını gözler önüne sermişti. Çekilen fotoğrafını sosyal medya hesabından yayınlayan Evgar'ın paylaşımı kısa sürede takipçilerinden yoğun ilgi görmüştü.

        5

        İLK POZ

        Ünlü oyuncu, iki ay önce de ilk kez ayna karşısında verdiği pozu Instagram'dan yayınlamıştı.

        6

        "HAMİLELİK ÇOK GÜZEL GEÇİYOR"

        Demet Evgar, daha önce eşi Levent Babataş ile katıldığı bir törende hamilelik süreci hakkında konuşmuştu. Çok mutlu olduğunu ifade eden Evgar, "Hamilelik çok güzel geçiyor." demişti.

        7

        ALTI YILLIK AŞK EVLİLİKLE TAÇLANDI

        Bir süredir ekranlardan uzak olan Demet Evgar ve Levent Babataş, altı yıldır devam eden birlikteliklerini aile arasında kıyılan nikahla mutlu sona dönüştürmüştü. Çiftin nikahını Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç kıymıştı.

        Evgar’ın nikah şahitliğini çocukluk arkadaşları Duygu Acar ve Selen Öztürk yaparken, Levent Babataş’ın nikah şahitliğini de çiftin yakın arkadaşları Özlem Oğuz ve Yeşim Koçak üstlenmişti.

        8

        ANNESİNİN GELİNLİĞİNİ GİYDİ

        Pandemi nedeniyle aile arasında yapılan nikah töreninin ardından; Evgar-Babataş çiftinin düğünü, dostlarının da katılımı ile yaz aylarında gerçekleşecek.

        Ayrıca ünlü oyuncunun nikah töreninde annesinin gelinliğini giydiği öğrenilmişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ